Dorazil první trailer k filmové Dívce ve vlaku

Filmy Novinky

Pokud jste nestrávili celý minulý rok někde na opuštěném ostrově bez internetu, určitě jste zaregistrovali humbuk kolem thrilleru Pauly Hawkins s názvem The Girl on Train. O českém vydání i chystané filmové adaptaci jsme psali před více jak rokem. Dívka ve vlaku už dávno obsadila knihovničky českých čtenářů a pomalu se chystá také na kina po celém světě.

girl-on-train-movie-posterČerstvě rozvedená Rachel Watkins se stane během jízdy vlakem do práce svědkem něčeho šokujícího. Druhý den zjistí, že žena, kterou denně vídá z okýnka, zmizela. Rozhodne se proto pomoci policii a nahlásit, co viděla. Brzy však vyjde najevo, že zmizelá Megan je chůva jejího exmanžela a Rachel si nepamatuje, co dělala večer před jejím zmizením a nemá tím pádem žádné alibi. Rychle se tak stává podezřelou číslo jedna.

Hlavní roli získala v poslední době velmi oblíbená herečka Emily Blunt, jejího exmanžela Toma Watkinse ztvárnil Justin Theroux. Manžele Hipwellovy, které každé ráno vídá z vlaku, si zahráli Haley Bennett a Luke Evans. Mimo to se ve filmu objeví například Lisa Kudrow, Laura Prepon nebo Rebecca Ferguson.

Pod režií snímku se podepsal Tate Taylor, o adaptaci scénáře se pak postarala Erin Cressida Wilson. Česká i slovenská filmová premiéra byla stanovena na 6. října 2016.

Zdroje informací a obrázků: IMDb.com, CSFD.cz, examiner.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge