První trailer k nové Bridget Jonesové je tady!

Filmy Knihy Novinky

Už letos na podzim se vrátí do kin jedna z nejoblíbenějších knižních hrdinek – Bridget Jones. Možná už to není ta oplácaná Bridget, ale schopnost přitahovat všemožné trapasy a nehody jí rozhodně zůstala.

Snímek nese název Dítě Bridget Jonesové (Bridget Jones’s Baby) a asi je hned jasné, o co v něm půjde. Radostné pokračování předchozího filmu ale nečekejte. Vztah s Markem Darcym moc nevyšel a tak se Bridget místo okázalé svatby a velkého happy endu dočkala zase jen samoty a smutku. I když ne na dlouho!

První trailer s českými titulky:

Ve filmu samozřejmě nechybí Renée Zellweger a Colin Firth, kromě nich se můžete těšit na Patricka Dempseyho, Emmu Thompson nebo britského zpěváka Eda Sheerana. Miláček fanynek Hugh Grant v roli Daniela Cleavera však chybí.

Helen Fielding, autorka knih o Bridget Jonesové, sice nedávno vydala třetí díl s podtitulem Láskou šílená (Mad About the Boy), film však vychází spíše z jejích novinových sloupků, které psala v letech 2005 až 2006 pro The Independent. Společné mají hlavně to, že se odehrávají v současnosti a jejich hrdinové tak plně využívají moderních vymožeností typu Twitter a sms zprávy. Hlavní postavy série mají na twitteru dokonce vlastní účty – @bridgetjoneshf, @markdarcylegal a @danielcleaverxx.

Snímek Dítě Bridget Jonesové zamíří do českých kin 15. září, takže si rozhodně nezapomeňte udělat poznámku v kalendáři.

Zdroje informací a obrázků: CinemArt.cz, CSFD.cz, Independent.co.uk

2 thoughts on “První trailer k nové Bridget Jonesové je tady!

  1. Urcite mrknu. Ale nechapu, proc se s Markem rozesla (proc to nevyslo). A taky nechapu, proc jsou udelani, aby vypadali stare. Kazdopadne to snad bude zabava:).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge