Překoná Rezistence rekordy Divergence?

Filmy Knihy Novinky

Premiéra Rezistence, druhého dílu Povstalecké trilogie americké spisovatelky Veronicy Roth, se nám pomalu blíží. Je tak nejvyšší čas vás navnadit novými trailery, klipy a fotkami.

Rezistence má už teď slušně našlápnuto k tomu, aby v tržbách překonala první díl – Divergenci. Znalci knih sice budou remcat nad změnami, které příběh v procesu adaptace prodělal (no vážně, záhadná krabička, kterou mohou otevřít jen Divergentní?), ale pro běžného diváka nejspíš půjde o pěkně akční podívanou. To dokládá také poslední oficiální trailer, který se k filmu objevil:

Ovšem na své si přijdou i romantické duše, protože Divergence není jen o tak trochu zvráceném systému a boji o přežití, ale taky o vztahu Tris a Čtyřky. A právě to poslední ukazuje klip „Worth It„:

Existuje mezi čtenáři Divergence někdo, kdo si oblíbil Petera? Možná nějaký masochista, ne? 😀 Já ho teda většinu času toužila uškrtit, ale podle dalšího klipu to vypadá, že by ve filmu mohl být o něco snesitelnější:

Dobře, pokud vás nic z výše uvedeného nepřesvědčilo, tak si pusťte aspoň ústřední song, který nese název „See What I’ve Become“ a jehož autorem je Zack Hemsey:

Na soundtracku k filmu se objeví například známá skladba Warriors skupiny Imagine Dragons, ale jinak se nejspíš velkých hvězd ve stylu soundtracku k prvnímu dílu nedočkáme. Celý seznam i s pár ukázkami najdete například tady.

 Filmová Rezistence zamíří do kin v Česku i na Slovensku už za dva týdny, ve čtvrtek 19. března. Třetí díl série, Aliance, bude rozdělen do dvou filmů s premiérami v březnu 2016 a 2017.

Zdroje informací a obrázků: Pagetopremiere.com, Hypable.comfacebook.com/TheDivergentSeries

4 thoughts on “Překoná Rezistence rekordy Divergence?

  1. všichni rozdělují poslední díl na dvě části a my tak musíme déle čekat :-/….jinak trailery a klipy vypadají úžasně a i když jsem knížku četla, tak mi ty změny nevadí, protože filmy nesrovnávám s knížkami… 🙂 aspoň zažiji pokaždé jiné dobrodružství 😀

    1. Líbí se mi oba díly a jak se jmenují ostatní se chci zeptat víte to prosím řekněte doufám že všechny díly sfilmují držím tomuto filmu palce je užasný

  2. Trailer byl úžasný, proto jsme se rozhodli na film jet do kina. Stalo se.. ale musím říct, že jsem se na film asi moc těšila. Moc mě neuchvátil, grafika sice fajn, ale dost kritizuji, tak se mi to zdálo takové trošku nereálně a dost změněné.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge