The DUFF má první teaser trailer!

Filmy Knihy Novinky

Dnes Kody Keplinger na svém Facebooku postla link na první oficiální teaser trailer k chystanému filmu, po kterém touží srdce každého, kdo The DUFF kdy vůbec četl. Jste zvědaví? Máte strach? Tak jdeme na to!

O zfilmování oblíbené knihy jsme vás informovali jako vůbec první. Od té doby uběhlo poměrně dost času, ale jak je z teaseru vidět, vše je už dotočeno a připraveno k vypuštění.

Pravda, už z traileru je poznat, že si tvůrci vzali hlavní myšlenku knihy, ale přetvořili si ji po svém. Výsledkem tedy nejspíš bude typický romantický komediální film pro dospívající… což samozřejmě nemusí být na škodu. Jen to nebude to naše pravé The Duff, v němž jsme si vzpupnou Biancu tolik oblíbili.

The DUFF do amerických kin přinese CBS Films během dubna příštího roku. Těžko říct, jestli se ho dočkáme také v českých kinech, spíše ale ne. Na druhou stranu by to mohl být dobrý šťouchanec k tomu, aby knihy autorky začaly konečně vycházet také v češtině.

The Duff

the-duff-poster

Novinky z chystaného filmu můžete sledovat na oficiálním Facebooku nebo oficiálním Twitteru, oficiální stránky ještě nejsou v provozu.

Zdroj informací a obrázků: Facebook.com/theduffmovie

2 thoughts on “The DUFF má první teaser trailer!

  1. Keď som videla, ako veľmi bude film zmenený v porovnaní s knihou (ktorá rozhodne patrí medzi moje obľúbené), zhrozila som sa 😀 Ale trailer nevyzerá zle, takže zaradzujem na To-Watch list

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge