Spouštíme nový eshop!

Představujeme

V poslední době jste si nejspíš všimli, že se na našem magazínu objevovalo méně článků, než jste byli zvyklí. A dneska se konečně dozvíte proč.

Posledních několik měsíců jsme pracovali na projektu, který vám dnes konečně odtajníme. Pravdou totiž je, že jsme pro vás připravili nový eshop, na kterém naleznete spoustu knihomolského zboží. Nemáme ambice prodávat knížky, proto jsme se zaměřili na lifestylové doplňky jako jsou záložky, plakáty, placky a spousta dalšího.

E-shop Knižní vesmír vznikl z nadšení a chuti redaktorů stejnojmenného webového magazínu. Jednou jsme si u kafe prostě říkali, že by bylo skvělé nabídnout lidem vkusné a designové produkty k jejich oblíbeným knihám. Ne, že by nabídka v ČR byla úplně malá, ale čím víc, tím líp, no ne?

screen

Našim čtenářům nabízíme originál výrobky MADE IN CZECH REPUBLIC i vybrané kousky ze zahraniční produkce. Nabídku neustále rozšiřujeme a budeme rádi, když nám napíšete, co dalšího byste si na Knižním vesmíru ještě přáli koupit a co by u nás nemělo chybět. Můžete se tak sami zapojit do chodu eshopu.

Pokud se vám Knižní vesmír líbí, fandíte mu a máte chuť jej podpořit, připravili jsme několik bannerů, které si můžete vystavit na svůj web nebo blog. My budeme pečlivě sledovat, jak nám pomáháte, a rádi nabídneme exkluzivní slevu na celý sortiment pro naše partnery. Na začátek nabídneme slevu 5 %. Pro dlouhodobé partnery a ty, kteří nám budou pomáhat nejvíce, máme připraveny vyšší slevy a další bonusy. Další info najdete v sekci „O nás“ na Eshopu knižního vesmíru.

Doufáme, že se vám bude na Eshopu Knižního vesmíru skvěle nakupovat.

5 thoughts on “Spouštíme nový eshop!

  1. Naprosto nejúžasnější e-shop co jsem kdy viděla 😉 nemůže se dočkat až si něco objednám!! 🙂

    1. Díky za tu chválu! 😀 Tašky jsou dovoz, díky clu nám ta cena dost narostla… Ale v budoucnu by jich mělo být více a tím pádem budou pravděpodobně i levnější. A taky víc druhů 🙂

  2. A samozřejmě ještě chválím ceny. Takové skvělé záložky – posledně jsem podobné viděla v knihkupectví, ale tam stály stovku. Teď už vím, kde shánět záložky a další ‚cetky‘. A že jich nebude málo, jak se znám. 🙂
    Fey recently posted…Síla vzdoru, premiéraMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge