Natáčení Rezistence začalo, nové postavy odhaleny

Filmy Novinky

Téměř okamžitě po uvedení filmové Divergence do amerických kin dostalo zelenou natáčení druhé knihy trilogie mladé autorky Veroniky Roth. Natáčení už je nyní v plném proudu a postupně se objevují informace o nově obsazených hercích a přidaných vedlejších postavách. Na koho se tedy můžeme těšit?

Spousta fanoušků byla zklamaná z toho, že se v prvním filmu vůbec neobjevil Uriah. Sama Veronica Roth však slíbila, že si jeho postavu šetří pro další film, takže na jeho obsazení se netrpělivě čekalo. Já už vás dále napínat nebudu – naším divergentním Uriahem bude Keiynan Lonsdale. Jde o poměrně neznámého herce, jehož větší rolí je zatím jen Ollie v seriálu Dance Academy. Obsazování nových tváří se však v poslední době hodně vyplácí a já sama jsem si Uriaha takhle nějak představovala.

uriah

Další postavou narozenou ve frakci Neohrožených je Lynn, sestra Shauny a Hectora. Její představitelkou bude Rosa Salazar, která si zahrála např. v seriálech American Horror Story nebo Parenthood. Doufejme, že u Lynn producenti zachovají to, že má v knihách oholenou hlavu. S dlouhými vlasy to totiž nebude Lynn.

lynn

Když už jsem nakousla toho Hectora, tak tady je. Emjay Anthony má teprve 11 let, ale už si stihl zahrát v několika filmech a seriálech.

hector

Dalším Neohroženým nováčkem, který v prvním filmu chyběl, je Marlene, nejlepší kamarádka Lynn. Suki Waterhouse je britská modelka a herečka, na podzim se objeví ve filmu Love, Rosie, ve kterém si hlavní role si střihli Sam Claflin a Lily Collins.

marlene

Úplně novou postavou bude Edgar. Fanoušci filmu hned po oznámení obsazení této postavy začali spekulovat, že půjde o snahu producentů vytvořit milostný trojúhelník Edgar-Tris-Čtyřka. Ostatní YA filmy a knihy se totiž milostnými trojúhelníky jenom hemží, ale v Divergenci v podstatě žádný není. Tak uvidíme, jakou roli nakonec bude v celém příběhu Edgar Jonnyho Westona hrát.

edgar

Konečně se dostáváme ke známým jménům. Vůdkyni Mírumilovných, Johannu Reyes, ztvární oscarová herečka Octavia Spencer aka hospodyně Minny Jacksonová z filmové adaptace Černobílého světa (The Help).

johanna

Další hvězdou, kterou není třeba dlouze představovat, je Naomi Watts. Tahle herečka si zahraje roli Evelyn Eatonové, bývalé manželky Marcuse Eatona a matky Tobiase. Naomi na svůj věk vypadá hodně dobře a filmový Tobias je starší než ten knižní, ale filmové maskérky dokážou kolikrát divy, takže nakonec určitě nebude vypadat jako jeho starší sestra.

evelyn

Daniela Dae Kima určitě znáte ze Ztracených nebo nebo Hawaii 5-0. Jeho postavu jsem si však musela sama najít. Jack Kang je zástupcem Upřímnosti, který poskytl úkryt těm Neohroženým, kteří se odmítli spojit s Jeanine. S takovým obsazením je dost možné, že bude mít ve filmu více prostoru.

jack kang

Kromě Edgara bude novou postavou také Aeneas (Rich Graff). Maličkou roli dostala také Stephanie Schlund, kterou si možná pamatujete jako Kašmíru z Hunger Games. Zatím je známo jen to, že bude členkou Mírumilovnosti. Filmovou Rezistenci (Insurgent) režíruje Robert Schwentke, na scénáři spolupracovali Brian Duffield a Akiva Goldsman.

Zdroje informací a obrázků: Divergent Series na FB, pagetopremiere.com, IMDb.com, CooBoo.cz 

Sedí vám obsazení jednotlivých postav? Nebo byste našli lepší kandidáty? 

11 thoughts on “Natáčení Rezistence začalo, nové postavy odhaleny

  1. Super článek.
    Co se postav týká, tak se mně dost líbí Jack Kang. Dále také Uriah, Hector, Marlene.
    Jediná postava, která se mně tam nehodí moc, tak je Johanna.
    Edgara bych tam ani nedával, kniha byla sama o sobě dobrá a dávat tam nové postavy jen kvůli doplnění děje mně příjde zbytečné, ale tak uvidíme, třeba překvapí. 🙂

    1. Díky! 🙂 Já jsem nejvíc zvědavá na Evelyn, Johannu jsem si představovala možná trochu mladší. Přidávat nové postavy je vážně zbytečné, když nepoužijí ani všechny z knihy. Ale kdo ví, proč si to vymysleli zrovna takto 🙂

      1. Prosim. 🙂 Jj Evelyn byla v knížce dobrá.
        Pokud se jim film povede, tak jak první díl, tak budu spokojený. Když sem četl starší články o postavách, tak musím říct, že se mně moc nelíbil výběr Trish, ale za to výběr čtyřky byl z těch možnotí podle mě nejlepší. Ti ostatní adepti na čtyřku… no bylo by to zase až moc velká slaďárna. 😉

        1. Mně osobně přišel výběr Tobiase „Čtyřky“ i Tris naprosto perfektní… Hodí se k sobě, ale i samotní mi do toho filmu zapadají. Nedokážu si představit, že by obsadili někoho lepšího. Každopádně v Rezistenci měla Tris nakrátko ostříhaný vlasy, takže jestli jí udělají stejnej účes, jako měla ve Fault in our stars, dopadne to katastrofálně. Kdyby si tu zmínku o krátkých vlasech odpustili a postavu nezměnili, navzdory knížce bych to přivítal 😀

  2. Vůbec nechápu proč tam chtějí dát milostný trojúhelník ,jen protože to mají ostatní knížky? To mi přijde vcelku zbytečné … trish by si s edgarem podle mě nezačala , na to je až moc chytrá , a myslím že tobias taky ne 😀 ,zajímalo by mě jak to nakonec dopadne, a trochu doufám že změní konec aliance,aby se to tam trish nestalo.. ale oni asi zas tak velkou změnu nechystají 🙁 (tajně doufám že ano 😀 )

  3. Moc se mi obsazení líbí,nejvíc ze všech ale u mě vede Lynn.Přesně takhle jsem si jí představovala.Moc se na tu roli hodí a příjde mi úplně úžasná.Ale moc mi nesedí Evelyn.V knize jí popisují úplně jinak.Ale jinak sem si všechny asi tak nějak představovala.

    1. Ahoj Katy, o Shauně a Zekovi jsem bohužel nikde nic nenašla. Ten film bude nejspíš tak akční, že moc prostoru nejspíš nedostanou ani Lynn, Marlene nebo Uriah. Na druhou stranu Aliance bude dvakrát tak dlouhá, takže tajně doufám, že se objeví aspoň tam 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge