Trailer k filmu The Maze Runner je tady!

Novinky

V pondělí večer si v Americe odbyl svou premiéru první trailer na film The Maze Runner. A pokud vás ještě nenavnadily naše předchozí články, tak si ho prostě musíte pustit.

Film je adaptací dystopické YA knihy The Maze Runner Jamese Dashnera. Do kin dorazí sice až na podzim, ale už teď je třeba dát o něm vědět celému světu. Dystopie teď sice táhnou, ale v propagaci zůstávají ve stínu série Hunger Games. Přitom i taková Divergence by si zasloužila něco lepšího než nálepku „Nové Hunger Games“. Kdo ví, filmu Maze Runner se třeba podaří vystoupit ze stínu. Potenciál by na to měl. Alespoň podle traileru:

Že taky chcete vědět, co je za těmi vraty? A nejspíš taky proč jsou vlastně všichni uvězněni na tom podivném místě zvaném Glade? Co všechno se s příchodem Thomase změní? Na odpovědi si budeme muset počkat do 18. září, kdy by měl CinemArt film uvést do našich kin pod názvem Labyrint: Útěk. Já ale věřím, že všichni zarytí knihomolové sáhnou po knižní předloze, která česky vyjde pod značkou YOLI někdy v srpnu letošního roku.

Zdroje informací a obrázků: pagetopremiere.com, mazerunnermovie.com

1 thought on “Trailer k filmu The Maze Runner je tady!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge