Knižní Veronica Mars již brzy v prodeji

Knihy Novinky

Filmová Veronica Mars už brzy bude vypuštěna do světa a do premiéry 14. března zbývá už jen několik dní. Proto už přichází i prostor na první knihu, která bude brzo následovat.

Kniha ponese název Veronica Mars: The Thousand Dollar Tan Line a vyjde 25. března 2014. Po zveřejnění krátké anotace se někteří dušovali, že je v ní malý spoiler, který naznačuje, že Veronica opustí svůj život v NY (který vedla na začátku filmu – jak je zřejmé z traileru) a vrátí se do Neptune.

VERONICA-MARS-COVERRob Thomas, tvůrce seriálu, také zmínil, že připravovaná kniha nás zavede několik měsíců po událostech filmu, jehož závěr není natočen jako cliffhanger a bude se tak jednat jen o další kapitolu Veroničina života. Mimo jiné nevyloučil ani možnost natočit další film, ale zda by se jednalo o adaptaci této knihy nebo o film na ní navazující ještě, neupřesnil.

Prozradil však, že se v knize objeví další postava, se kterou jsme se mohli setkat v seriálové Veronice a která se ve filmu neobjeví. Takže fanoušci mají opět o zábavu postaráno ve snaze přijít na to, kdo by to tak mohl být.

Co fanoušky jistě taktéž potěší, je, že tento rok se dočkáme nejen filmu a knihy, ale i druhé knihy. Ano můžete začít jásat. Do konce roku 2014 by měl Rob Thomas spolu s Jennifer Graham (spoluautorkou) vydat i díl druhý.

Další dobrou zprávou je, že byť do českých kin tento film nejspíš nezavítá, i projekce v USA je omezená a jen hrstka dalších zemí film vpustí do svých kin, nemusí nás to zas až tolik mrzet, protože Rob se rozhodl film zpřístupnit na internetu (iTunes a Amazon) ve stejný den, jako bude premiéra filmu v kinech.

Před pár dny byly také do éteru vypuštěny první dvě minuty filmy, které shrnují události ze seriálu, co slouží jako připomenutí relevantních událostí pro fanoušky a tak trochu uvedení do děje pro ty, co seriál nesledovali. No, a pokud vám ani to nestačí tak v sobotu 8. 3. nám bude umožněno shlédnout celých 8 minut filmu!

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge