První plakát k Fifty Shades a další novinky

Filmy Knihy Novinky

Ano, kajeme se, už dlouho jsme vám nepřinesli nějakou tu pikantnost z knižního, filmového i seriálového světa. Tak se nebudeme zbytečně vykecávat a pěkně vám naložíme. Co vy na to? A začneme novinkami z Fifty Shades, na které se třepou snad všichni – ano, i ti, co třeba knižní sérii zrovna dvakrát nemusí, ale film je zajímá…

Jako první novinku vám ukážeme první oficiální plakát k filmu:

fiftyshades poster

danny-elfmanA protože jsme vás naposledy o natáčení informovali na začátku prosince, máme tu pro vás další řádku zajímavostí a fotek. Zajímavou novinkou je například to, že byl Danny Elfman požádán, aby k filmu natočil original score – tedy filmovou scénickou hudbu.

Pokud nevíte, kdo Danny Elfman je, určitě si vzpomenete například na hudbu z takových filmů jako jsou Beetlejuice, Batman, Střihoruký Edward, Batman se vrací, Ukradené Vánoce, Mission: Impossible, Muži v černém, Dobrý Will Hunting, Ospalá díra, Karlík a továrna na čokoládu, Mrtvá nevěsta Tima Burtona, Terapie láskou… Jak vidíte, má toho na svém kontě opravdu hodně. Uvidíme, jak bude jeho um pasovat tomuhle erotickému filmovému kousku.

Anastasia už má své dva filmové tatínky. Raye Steelea, jehož v knize považuje za svého „pravého“ otce, ačkoliv jím biologicky není, si zahraje Callum Keith Rennie. Herce můžeme znát například z úspěšného seriálu Battlestar Galactica. Druhým filmovým nevlastním tatínkem, Bobem, bude Dylan Neal. Jeho tvář si nejspíš vybavíte v souvislosti se seriálem Arrow, či Báječní a bohatí, Smallville, Dawsonův svět.

callum-keith-rennie   dylanneal

A teď si pro změnu dejme nějaké ty fotky z natáčení. Uhádente, o jaké scény z knihy jde?

Ještě ani zdaleka nekončíme…

A ještě další…

Jako poslední tu máme různé koláže fotek z natáčení, které bloudí internetem:

Pokud vás celá ta hromada fotek navnadila a rády byste pro pana Greye pracovaly, můžete zkusit své štěstí při náběru! Tvůrci filmu se totiž rozhodli vytvořit „skutečný“ přihlašovací formulář pro stáž v GREY ENTERPRISES HOLDINGS INC. Kromě toho můžete sledovat novinky na oficiálních stránkách filmu.

Grey enterprise

A ještě pro vás máme jednu třešničku na dortu, jež se šíří vlnami Tumblr:

fifty gif

Film na základě bestsellerové série E L James o 27-letém bilionáři Greyovi a vysoškolačce Anastasii Steele by si měl odbýt svou premiéru 13. února 2015. O scénář se postarala Kelly Marcel, producenty jsou Michael De Luca a Dana Brunetti z Focus Features a Universal Pictures, na režisérskou stoličku usedla Sam Taylor-Johnson. Tvůrci filmu opět potvrdili, že se sice bude jednat o erotickou love story, ale nedočkáme se nejspíš žádných výrazně explicitních scén v takové podobě, v jaké je najdeme v knize. Podle jejich slov je kolikrát záběr daleko výmluvnější než zdlouhavý popis v knize a že si čtenářky/divačky určitě přijdou na své i tak. Nechme se tedy překvapit…

Zdroj informací a obrázků: EW.com, PageToPremiere.com, ShelfToScreen.com, FilmMusicReporter.com, Deadline.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge