Postavy Toma Clancyho znovu ožijí ve filmu

Filmy Představujeme

Americký spisovatel Tom Clancy známý svými válečnými a špionskými knihami nás opustil 1. října loňského roku ve věku 66 let. Jeho postavy však žijí dále a už tento měsíc se do kin dostane reboot příběhu s Jackem Ryanem v hlavní roli.

jack-ryan-15Jack Ryan je mladý, ale životem poměrně zkoušený muž. Z války v Afghánistánu si odnesl těžké zranění, ze kterého se dlouho léčil. Má také doktorát z ekonomie a práci, kterou tají i před vlastní rodinou. Je totiž ekonomickým analytikem CIA. Zlom však přijde ve chvíli, kdy zachytí podezřelou operaci a jeho šéf ho pošle do Moskvy zjistit, co se děje. Původně jednoduchá mise však nejde podle plánu a Jack se tak musí stát plnohodnotným agentem CIA.

Obsazení snímku Jack Ryan: V utajení (Jack Ryan: Shadow Recruit) je opravdu hvězdné. Hlavní roli úředníka/agenta si zahrál Chris Pine, jeho manželku Keira Knightley a šéfa mu dělá Kevin Costner. Snímek režíroval Kenneth Branagh, který si také střihl roli ruského mafiánského bosse. O scénář se postarali Adam Cozad a David Koepp.

Podle traileru a mužů stojících za scénářem a řežií tohoto snímku to rozhodně vypadá, že se máme na co těšit. A nebudou to jen Chrisovy modré oči. Jack Ryan s heslem „Nevěř nikomu“ dorazí do českých kin už 30. ledna.

 Zdroje obrázků a informací: IMDb.com, hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge