Sedmý díl Kate Daniels má svou obálku

Knihy Novinky

Pamatujete si ještě, když jsme na začátku února přišli s informací o prodloužení oblíbené série z pera manželského dua Ilona Andrews? Že ne? Tak se na něj pro jistotu podívejte znovu, protože dneska tu pro vás máme novou obálku.

magicbreaks

Líbí? Nelíbí? Můžeme se pokochat, ale to je asi tak všechno, protože u nás tato obálka stejně nebude. České nakladatelství totiž sází na své prazvláštní obálkové koláže. Je docela škoda, že se letos už nejspíš šestého dílu v češtině nedočkáme, na druhou stranu se máme alespoň na co těšit na příští rok. Prozatím si můžete krátit čekání čtením bonusových příběhů či ukázek ze série, které pro vás překládá samotná česká překladatelka série, Hana Šimečková.

A co se bude v sedmém díle dít? Inu, Kate se nejspíš konečně střetně s Rolandem a bude toho lítat víc než jenom třísky. Do toho si ještě přidejte nebezpečné povinnosti družky Pána šelem a starosti o svůj vedlejšák. Kate se bude muset pořádně ohánět. Zůstává otázkou, jestli autoři opravdu dostojí svému slovu a v sedmém díle dojde k rozřešení hlavní dějové linky, anebo si budeme muset počkat až do desátého dílu. Nejspíš ne.

Co se ale potom bude v dalších třech knihách dít? Doufejme, že nepřijdeme o našeho drahého Currana. Jediné oko by nezůstalo suché. A vůbec… dokážete si představit tu reakci? Ne, děkuji.

Magic Breaks by v zahraničí mělo vyjít během léta 2014, uvidíme, jak dlouho si počkáme na českou verzi.

Zdroj informací a obrázků: RTBookReviews.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge