Nové informace k Veronice Mars

Filmy Knihy Novinky

Natáčení filmu Veronica Mars se skončilo a scénárista a režisér Rob Thomas momentálně pracuje na stříhání filmu, a protože ví, že bez fanoušků by tento film nikdy nevznikl, rozhodl se s nimi podělit o několik detailů k ději a novým záběrům z filmu.

Thomas prozradil, že se s Veronicou setkáme v New Yorku, kde má právě pohovor v právnické firmě a mimo jiné je ve vztahu s Pizem (Chris Lowell), se kterým začala chodit v průběhu třetí řady seriálu. Piz pracuje jako DJ v rádiu. Do Neptunu se Veronica vrací v okamžiku, kdy se jí ozve její bývalá láska Logan (Jason Dohring), s tím, že potřebuje její pomoc. Jeho přítelkyně, popová hvězda, je nalezena mrtvá a podezření pomalu ukazují na něj.

Ve videu se také objeví několik záběrů, kde se setkáme se starými známými jako je Vinnie Van Lowe (Ken Marino), Mac (Tina Majorino), Wallace (Percy Daggs III), a zástupce šerifa Leo (Max Greenfield). Mimo jiné herci diskutují o tom, jestli jsou Team Logan nebo Team Piz. Lowell také zmiňuje, jak byl na začátku varován, že jeho postava bude mezi fanoušky, kteří si přejí vidět Veronicu s Loganem, neoblíbená a snad jen z legrace všichni vyloučili, že by Veronica snad mohla skončit s Dickem (Ryan Hansen), který i po všech letech zůstal pořád stejný Dick.

Už po zveřejnění prvních záběrů se fanoušci pustili do nejrůznějších spekulací, kam nás příběh zavede. Spousta se domýšlela, že se všechny postavy znova sejdou na srazu spolužáků po deseti letech. To teď ale bylo vyloučeno, když Thomas prozradil onu zápletku s Loganovým problémem.

Po zveřejnění těchto informací se také spustily široké diskuze o tom, jestli spolu Veronica a Piz chodili po celou dobu od konce 3. série a o čem by to vypovídalo, když by spolu byli takto dlouhou dobu a jejich vztah se nikam nepohnul (zasnoubení, svatba, dítě…) a tak následně Rob Thomas na svém twitterovém účtu poněkud upřesnil, že Veronica a Piz se dali znova dohromady až v New Yorku a to jen rok před událostmi na začátku filmu.

Jak také bylo zmíněno, bez fanoušků by tento film nevznikl, a proto jen krátká rekapitulace, jak k tomu vlastně došlo. Vše nejspíš začalo ve chvíli, kdy skončila 3. série a televizní stanice CBS se rozhodla, že se seriálem dál pokračovat nebude. Spousta fanoušků skončila nadmíru zklamaná, že se musí takto rozloučit s jejich oblíbeným seriálem. Krátce na to se objevily první zmínky o možném filmu, který by seriál aspoň trochu zakončil.

Tyto plány se však nikdy neuskutečnily. Rob Thomas i nadále pokračoval ve své snaze vrátit divákům Veroniku a vše vyvrcholilo 13. března 2013, kdy Thomas společně s Kristen Bell (aka Veronica) založili na stránkách Kickstarter (pořádají se zde nejrůznější finanční sbírky) projekt, kde by samotní fanoušci finančně přispěli k tomu, aby mohl být natočen film Veronica Mars. Za odměnu se pak mnozí mohli zúčastnit natáčení jako kompars.

Jejich cílem bylo vybrat 2 miliony dollarů. Rekordy na Kickstarter začali rychle padat. Jen během jednoho měsíce fanoušci přispěli 5 702 153 dollary! Pak už vše nabralo rychlé obrátky. Scénář Thomas dopsal 4. dubna a samotná produkce filmu započala v červnu.

To nakolik byl tento seriál populární nejen mezi diváky, ale i samotnými herci, dokazuje fakt, že velká většina herců souhlasila a vrátila se ke svým postavám, které poprvé ztvárnili v roce 2004.

Film tak bude mít premiéru začátkem roku 2014. Ve stejné době by se měli na pultech knihkupectví objevit i knihy napsané Thomasem. Takže já už se těším, až si budu moci v kalendáři poznačit datum premiéry filmu, protože Veronica dodnes patří k jednomu z mých nejoblíbenějších seriálů.

Zdroj informací a obrázku: Hypable.com

3 thoughts on “Nové informace k Veronice Mars

  1. Supeer 😀 těším se 🙂 zbožňovala jsem ten seriál a naštvali mě, že ho pak zrušili. 😀

  2. Nápodobně 😀 Bylo to hodně velké zklamání, že nenatočili další řady, ale tak jsme se dočkali 😀

  3. Ja sa už tiež nesmierne teším lebo som ten seriál milovala a trailery k filmu vyzerajú veľmi lákavo… 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge