Novinky z Vampire Academy

Filmy Knihy Novinky

Oficiální filmová premiéra se kvapem blíží – no dobře, je to až v únoru příštího roku – a nevím, jak jste na tom vy, ale my jsme řádně natěšení. Naposledy jsme vám ukazovali pěknou nálož fotek, dneska vám přidáme zase něco navíc a prozradíme pár zajímavostí.

Ke grafikám hlavních hrdinů přibyly dvě další. Na jedné je Christian Ozera a na druhé Christian s Lissou:

 Kromě toho jsme se dočkali fotek Sami Gayle (Mia) a Eda Holcrofta, a taky rozesmátou Zoey Deutch s Richelle Mead:

28. září si dokonce produkce filmu pro fanoušky připravila speciální výzvu. Měli za úkol natočit svou reakci na to, že právě viděli Strigoje, a na Twitter ji zviditelnit hashtagem #VAMovieChallenge.

VA challengeVěřte nebo ne, ale fanoušci se do výzvy pustili s vervou sobě vlastní a Twitter zaplavily jejich videoreakce na to, že viděli „skutečného“ Strigoje. Co myslíte, ujala by se nějaká podobná akce také u nás, anebo ještě nejsme v sociálních sítích a natáčení videí tolik zběhlí?

Rolfe KentAle zpátky k filmu! Podle Film Music Reporteru by se měl hudby k filmu ujmout Rolfe Kent. Ten s režisérem VA dříve spolupracoval na hudbě k filmu Protivný sprostý holky, Mezi námi děvčaty a A co když je to pravda? Je tedy vidět, že si tvůrci filmu dávají opravdu záležet a do týmu si vybírají lidi, s nimiž už pracovali dříve, protože si dobře rozumí.

I přesto se fanoušci bojí, co jim bratři Watersovi provedli s oblíbenou knižní předlohou. Teaser Trailer totiž většinu z nich vyděsil. Scénárista, Daniel Waters, je ovšem ubezpečuje, že nemůžou posuzovat – a hlavně odsuzovat – film na základě pár ukázek. Hlavně v případě, když jde o teaser trailer. Také se přiznal k tomu, že narozdíl od svého bratra Michaela, je na sociálních sítích aktivní a rád si čte reakce fanoušků na natáčení.

Tak se na teaser trailer podívejme znovu:


A kdyby vám unikly písničky, které v traileru zazněly a které jsme vám ukazovali už dříve, pusťte si je znovu: Nico Vega ~ Beast, Charli XCX ~ You (Ha Ha Ha).

Zdroji nformací a obrázků: PageToPremiere.com, FilmMusicReporter.com

1 thought on “Novinky z Vampire Academy

  1. Musím říct, že se mi všechno ohledně tohohle filmu líbí… až na ten trailer. No, ale každopádně jsem zvědavá 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge