Novinky u Lizzie, Gigi a Emmy

Knihy Novinky Seriály

Dříve jsme vás již několikrát informovali o úspěšných web seriálech The Lizzie Bennet Diaries, Welcome to Sandition a o připravovaném spin-offu Emma Approved.  Takže teď několik aktuálních novinek.

Emma Approved se konečně dočkala svého data premiéry. První díl uvidíme už v pondělí 7. října. Jak často se budeme s Emmou pomocí jejích vlogových příspěvků setkávat, ještě známo není, ale v případě předchozích projektů to bylo vždy dvakrát týdně. Na další pro diváky důležitou informaci, jak vlastně Emma vypadá, si nejspíš budeme muset taktéž počkat. Tvůrci nám po vzoru předchozích seriálů tvář Emmy neodhalí až do premiérového dílu.

Na internetu se však už objevují první zprávy o tom, kdo vlastně Emma je, což je nakonec to podstatné.  Jak říkají webové stránky seriálu „Emma Woodhouse… krásná, chytrá, úžasná.“ Emma je jednou z mnoha úspěšných podnikatelek v byznysu zabývajícím se láskou a životním stylem, ale žádná není tak energická a nemá tolik potenciálu jako mladá slečna Woodhousová.

Emma approved

Možná se někteří z vás zajímají o nadcházející svatbu mezi Ryanem Westonem (CEO společnosti Cuddly Cupcakes aka Mazlivé dortíky) a Annie Taylor (osobní kuchařkou, která se na kulinářské scéně brzo stane velkou senzací). Pokud vás zajímá, jak se dvojice seznámila, kdo naplánoval jejich drahou svatbu, kdo zařídil jejich romantické líbánky po Evropě, nemusíte se už dál pídit po odpovědích, je totiž jen jedna.

Emma Woodhouse.

Takže jak se zdá, Emma se stylizuje do jakéhosi guru, co má na starosti nejposlednější módní trendy, tipy na vaše zkrášlení, plánuje nejrůznější akce, a teď se snaží strkat svůj nosík i do záležitostí lásky. A jejej.

Druhou informací potvrzující, že se nejedná o žádný amatérský projekt, je i to, že The Lizzie Bennet Diaries se dočkali na předávání Creative Arts Emmy ceny v oblasti Interactive Media Emmy. O tom jsme vás již dříve informovali, ceny se předávali v neděli 15. září v Los Angeles a jak hlavní představitelky, tak samotní tvůrci, tam nemohli chybět.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge