Jak měl skončit seriál The Nine Lives of Chloe King?

Filmy Knihy Seriály

V roce 2004 vyšel první díl trilogie The Nine Lives of Chloe King, The Fallen, z pera spisovatelky Celii Thompson (pseudonym spisovatelky Liz Braswell). V červnu roku 2011 pak americká televizní stanice ABC Family podle této série natočila seriál stejného názvu, o kterém jsme vás informovali už v jednom z dílů SERIÁLOBRANÍ.

Seriál se bohužel nedočkal natolik velké sledovanosti, aby byla natočena i série druhá, a v září roku 2011 byl seriál zrušen. Fanoušci se tak dočkali jen desetidílné první řady. Ta navíc skončila poměrně velkým cliffhangrem, což zanechalo nejednoho diváka značně rozmrzelého.

V lednu roku 2012 se však objevila zpráva od prezidenta ABC Family, Michaela Rileyho, že stanice uvažuje o natočení televizního filmu The Nine Lives of Chloe King: Salvation, který by měl celý příběh shrnout. Ten nakonec natočen nebude. ABC Family se tak rozhodlo alespoň trochu uchlácholit fanoušky série zveřejněním scénáře, který si v angličtině můžete zde přečíst.

Dozvíte se, jestli Brian na konci první série po polibku s Chloe skutečně zemřel, jak nakonec bude celý romantický trojúhelník vyřešen a pochopitelně i celá zápletka s bojovníky Mai a jejich protivníky z řad tajemného seskupení Order.

Takže hurá do čtení! Pokud anglicky neumíte a budete mít zájem se dozvědět, jak to všechno dopadlo, pište do komentářů a my se pokusíme vám na vaše dotazy odpovědět. Ale neradi bychom vše spoilerovali v článku samotném.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge