Into the Woods

Filmy Knihy Novinky

Nedávno jsme vás informovali o tom, že se chystá natáčení několika filmů s pohádkovou tématikou. Natáčení jednoho z těchto projektů, Broadwayského muzikálu Into The Woods se právě rozjíždí, a na veřejnost se dostávají už první fotografie.

Into the Woods 1Natáčení herce zatím zavedlo do Anglie na hrad Dover, který majestátně vítá každého návštěvníka Anglie, co přijíždí trajektem z Francie. Natáčela se zde jedna ze závěrečných scén tohoto muzikálu, a to svatba mezi Popelkou a princem.

Popelku si zahraje Anna Kendrick, která už jednou dokázala, že zpívat opravdu umí, a to ve filmu Pitch Perfect (česky Ladíme!). Avšak už ne všichni vědí, že Anna stála na prknech Broadwayských divadel už ve dvanácti letech v muzikálu High Society, v roli za níž byla nominována na ceny Tony, a to jako třetí nejmladší nominovaná v historii.

Na dalších fotkách, jež štábu unikly na veřejnost, pak můžete vidět třeba Popelčinu macechu v podání Christine Baranski, která se pravidelně objevuje na televizních obrazovkách v seriálu Good Wife.

Into the Woods 13Jen den poté, co tyto fotografie unikly, pak byla zveřejněna první oficiální fotografie, která zobrazuje Meryl Streep coby Čarodějnici. Mimochodem tyto dvě herečky se už spolu setkaly v jiném Broadwayském muzikále, a to Mamma Mia z roku 2008.

Mezi dalšími herci se objeví, na fotkách zobrazený Chris Pine, jako Popelčin princ. Johny Depp jako vlk z Červené Karkulky. Na jedné fotografii je vidět i začínající herečka MacKenzie Mauzy coby Rapunzel po boku jejího prince Billyho Magnussena.

A o čem vlastně tento muzikál je? Jedná se o propojení několika pohádek bratří Grimmů a zabývá se jednotlivými pohádkovými postavami a jejich osudem poté, co si v klasických pohádkách přečtete „a žili šťastně až na věky“. Jedná se o humorný muzikál, který spojuje klasické pohádky s originálním příběhem Pekaře a Pekařovy ženy (v podání Emily Blunt), kteří touží založit rodinu, jenže jim v tom brání Čarodějnice, která na ně uvalila kletbu. Tento muzikál se poprvé představil divákům v roce 1987 a dočkal se 764 repríz, získal taktéž několik cen Tony za nejlepší hudbu, nejlepší scénář a nejlepší herečku.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, Broadwayworld.com

1 thought on “Into the Woods

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge