Nové fotky z Města z kostí

Filmy Knihy Novinky

První díl Nástrojů smrti si už v Los Angeles odbyl svou slavnostní premiéru, my si na českou budeme muset počkat až do září. To ovšem nezamená, že bychom se nemohli podívat na to, jak to vypadalo na premiéře, i pár (staro)nových fotek z filmu.

Na premiéru do LA se mohli dostat také fanoušci. Pro první stovku čekajících před komplecem bylo dokonce připraveno milé překvapení, teplou polévku jim rozléval samotný režisér, Harald Zwart. Jak to na červném koberci vypadalo, se můžete podívat díky společnému videu Page To Premiere a Hypable:

A konečně staro-nové fotky:

Americkým bulvárem se nedávno roznesla zpráva o tom, že se Jamie Campbell Bower (Jace) a Lily Collins (Clary) rozešli, což podle některých názorů může mít na film negativní dopad. Hlavně tedy co se týče dalších filmových dílů. Oba dva herci ovšem prohlašují, že zůstali i nadále přáteli a nijak to jejich spolupráci neovlivní.

Bower byl dokonce nedávno zachycen na fotografii s Ashley Greene, kterou můžeme znát ze Stmívání jako Alice. Oba herci se právě na natáčení ságy seznámili a v poslední době to vypadá, že se k sobě dosti mají. Co by na to řekla Bonnie Wright, aka filmová Ginny z Harryho Pottera, s níž byl Bower ještě do natáčení City of Bones zasnoubený a dvojice uvažovala o svatbě? Nechme ale spekulace spekulacemi, uvidíme, jak film zapůsobí na diváky. Režisér už je v plné fázi příprav na druhý díl.

A jako třešničku na závěr tu pro vás máme druhý trailer konečně s českými titulky:

Zdroj informací a obrázků: PageToPremiere.com, Hypable.com

1 thought on “Nové fotky z Města z kostí

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge