Veronica Mars na Comic-Conu

Filmy Novinky

Comic-Con letos přinesl záplavu nejrůznějších seriálů a filmů, mimo jiné se na něm objevil i panel věnovaný Veronice Mars. Podívejme se, co za novinky byly odhaleny.

veronica-mars-comic-conHerci svým fanouškům nejen pověděli některé jejich vzpomínky a oblíbené momenty z natáčení jak seriálu, tak i připravovanému filmu, ale také nám představili první trailer, nebo spíše nahlédnutí z natáčení filmu, ve kterém se objevili mnohé staré tváře.

Mezi herci, kteří na Comic-Conu vystoupili, byli pochopitelně Kristen Bell coby „Veronica“, ale také její bývalé lásky „Logan“ Jason Dohring nebo „Leo“ Max Greenfield. Mimo jiné pak ale také „Piz“ Chris Lowell. Když se několik týdnů nazpět objevili první fotografie z natáčení a mezi nimi právě fotografie Veronicy a Pize, vyvolalo to u fanoušků bouřlivé ohlasy. Sám Lowell řekl, že byl překvapen, že tvůrci filmu se rozhodli jeho postavu do scénáře zahrnout.

Tvůrce seriálu, Rob Thomas, pak zavzpomínal, že postava Logana měla být jen okrajová a také spíše záporná, ale chemie mezi herci byla natolik veliká, že se jeho role začala postupně měnit. Nakonec se Logan stal Veroničinou velkou a mezi fanoušky oblíbenou láskou. Dále pak Rob Thomas řekl, že si budeme muset počkat až na konec filmu, abychom se dozvěděli, s kým nakonec Veronica bude. Nerad by zkazil překvapení.

Ve videu, které herci představili, se objevila scéna, kdy se všechny staré známé postavy opět po letech setkaly. A tak můžeme vidět Tinu Majorinu jako „Mac“ – počítačově schopnou kamarádku Veronicy, Percyho Daggse III, co si zahrál věrného kamaráda Veronicy „Wallace“, Francise Capru jako motorkáře a rebela „Weevila“ nebo také Ryana Hansena jako „Dicka“, jendoho z kamarádů Logana či Veroničina tátu, bývalého šerifa Enrica Colantoniho.

No a teď už k slibovanému traileru, ve kterém si povšimněte slov: „A long time ago we used to be friends”. Tato slova nás vrací k úvodní písni seriálu od The Dandy Warholes – We Used to by Friends.


Zdroj informací a obrázků: MTV.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge