Projděte si Příčnou ulici Harryho Pottera díky Google Street View

Filmy Knihy Zábava

Ke konci dubna jsme vám psali o tom, že by se kouzelnická část zábavního parku v Orlandu měla rozšiřovat, teď pro vás máme další zajímavost z Potterova světa.

Ačkoliv se můžeme do Wizarding Worldu podívat jedině, když si tam zajedeme, díky Google a jeho Street View dokážeme očumovat alespoň Příčnou ulici. Díky Street View se tak můžeme podívat do  studia Warner Bros., přímo na Tour Londýnem: Tvorba Příčné ulice Harryho Pottera. Uvidíte totéž, jako byste si koupili lístek a vše si prošli.

Stačí, když si kliknete sem, dostanete se do Google Maps a postupně ulici prozkoumáte. Když Street View opustíte, uvidíte outdoorovou oblast Leavesden Studios, kde se natáčely některé záběry Zobí ulice. Po té, co skončilo natáčení celé filmové ságy, bylo prostředí přetvořeno na turistickou atrakci.

The Warner Bros. Studio Tour London: The Making of Harry Potter bylo otevřeno v roce 2011 a funguje jako největší lákadlo pro všechny Potteromaniaky. Během dubna se na expozici přijela podívat také královská rodina.

 

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge