Nová kniha Katky Petrusové

Knihy Novinky

Moc často vám nepřinášíme novinky z domácí knižní scény, ale mohli bychom to tu a tam změnit, co říkáte? Tak začneme Katkou Petrusovou, kterou možná znáte, možná neznáte, každopádně ji trochu poznáte.

Nepřítel mého nepříteleKateřina Petrusová je nadějná česká spisovatelka, kterou jsme vám před delším časem představili v rozhovoru. Kromě toho jsme vám také přinesli recenzi na její debutovou knihu, Nebezpečná láska.

Se sérií Bavettovi má casino jameshallison autorka u čtenářů poměrně úspěch, letos vyšel druhý díl – Nepřítel mého nepřítele – a dočkáme se i třetího dílu, který by měl vyjít na začátku příštího roku.

To ale není všechno. Už před časem autorka na svém FB i blogu oznámila, že se nejspíš dočkáme speciální knihy se dvěma delšími povídkami, které to nejspíš na samostatné knihy nedotáhnou. Všechny její fanoušky určitě potěšilo zjištění, že se přece jenom jednotlivých knih dočkáme. Tedy, alespoň jedné.

Na podzim letošního roku by měla vyjít čistě česká romance, S hlavou v oblacích v pejru. Autorka o knize říká: „Je o jednom nečekaném setkání, které může skončit všelijak. Moc se na ni těším, a věřím, že i když bude rozsahem prcek, bude se vám líbit.“ Pokud se chcete na novinku navnadit, podívejte se na první kapitolu.

Zdroj informací a obrázků: FB.com/Kaca.Petrusova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge