Dozvíme se brzy, kdo si zahraje Christiana?

Filmy Knihy Novinky

Okolo filmové adaptace oblíbených Padesáti odstínů šedi se toho v posledním roce namluvilo více než dost. Fanoušci sestavují své vysněné casty a hádají se, jaký herec či herečka by měl ztvárnit oblíbené postavy. S blížícím se datem premiéry, která byla stanovena na 1. dubna 2014, už produkci nezbývá tolik času…

Fifty-Shades-of-Grey-Poster-fifty-shades-of-greyPůvodně se Adam Fogelson z Universal Pictures vyjádřil v tom smyslu, že by natáčení Fifty Shades of Grey mělo začít na jaře 2014,  ke konci června ovšem prohlásil, že film půdje do kin už prvního dubna. Jako by samotná část produkce nevěděla, kdy se vším skutečně začít. V plánu je tedy film do kin dostat před letní kanonádou blockbusterů.

Už víme, že na režisérskou stoličku usedne Sam Taylor-Johnson a za scénářem stojí Kelly Marcel. Jak se zdá, obě dvě jsou to Britky, je tedy dost dobře možné, že i herecké obsazení Christiana a Any může připadnout hercům z Velké Británie.

E L James vlastní většinová práva pro filmovou adaptaci, je tedy jasné, že si celý výběr herců velice dobře pohlídá. Je známo, že ačkoliv autorka zprvu popírala, že by se v hlavních rolích měli objevit Robert Pattison i Kristen Stewart, nedávno s Pattisonem filmovou podobu probírala. Kladně se vyjádřila také k seriálu Upíří deníky, který ráda sleduje, tudíž rozhodně ví, kdo je Ian Somerhalder. Ten se o roli Christiana i nadále uchází a nedávno nafotil dráždivější fotografie. Dalším adeptem je supermanovský Henry Cavill, jenž se s produkcí už dávno setkal. Hlavní čtyřku uzavírá oblíbený Matt Bomer. O tom jediném se zatím nešušká, že by se s autorkou sešel.

Spekuluje se ovšem i o tom, že když režisérka ani scénáristka nejsou zase tolik známé, i když už na kontě nějaké ty filmy mají, může volba herců padnout na méně známé či skoro neznámé tváře. Tak jako tak musí produkce volit dobře, protože byl filmu dán rating  NC-17, což znamená, že se ve filmu jisté dosti lechtivé scény objeví. I tak by ale fanoušci neměli očekávat, že se zrovna jejich oblíbená pasáž ve filmu objeví, už dříve bylo ohlášeno, že se do filmu vše nedostane a že scény nebudou tolik barvité, jako byly v knižní předloze.

Zdroj informací a obrázků: TheHollywoodPreporter.com, Examiner.com, FiftyShadesMovie.org, FanPop.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge