Upíři z Morganville jako webseriál

Knihy Novinky Seriály

Oblíbená upíří série z pera Rachel Caine má už úctyhodných čtrnáct dílů, ke konci tohoto roku by pak měl vyjít ještě patnáctý. Série se dokonce pomalu ale jistě dostává také do povědomí českých fanoušků díky nakladatelství Brokilon a vypadá to, že by prodejům mohl napomoci i přicházející webseriál.

Sama Rachel Caine na svých oficiálních stránkách nedávno fanoušky informovala o tom, že pokud se produkci pomocí Kickstarteru podaří nasbírat nutných 75.000 dolarů, dočkají se prvních šesti webepizod. Natáčet by chtěli začít už tento podzim a každý díl by měl mít prozatím délku od osmi do desíti minut.

Caine se dala dohromady s režisérem a producentem Blakem Calhounem z Loud Pictures. Calhoun stojí například za seriály Exposed, Pink či poměrně úspěšným seriálem Continuum. Produkce by měla začít už v srpnu v Texasu. Caine nezapomněla připomenout, že ona sama pochází z Texasu, stejně tak i Calhoun a samotné Morganville je v Texasu, tedy budou mít ty správné kulisy pro natáčení.

První hereckou tváří webseriálu je Amber Benson, kterou můžeme znát z úspěšného seriálu Buffy, přemožitelka upírů, kde si zahrála Taru. V Upírech z Morganville ztvární postavu Amelie, zakladatelky Morganville. Další postavy by měly být obsazeny až po dosažení cílené částky. Upíří série vypráví příběh mladé Claire Danvers, která se Morganville přistěhuje kvůli vysoké škole, jen aby zjistila, že je to město plné upírů.

Pomocí online platformy Kickstarter se tvůrcům prozatím podařilo nasbírat přes 15 tisíc dolarů. Více informací bychom se měli postupně dozvídat z oficiálních stránek série, MorganvilleSeries.com Uvidíme, jak celá snaha nakonec dopadne.

Zdroj informací a obrázků: RachelCaine.com, MorganvilleSeries.com

1 thought on “Upíři z Morganville jako webseriál

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge