Fotka Čtyřky úspěšně odhalena… a něco navíc

Filmy Knihy Novinky

Konečně došlo k tomu, na co netrpělivě čekali všichni už od chvíle, kdy se ohlásil začátek natáčení. První fotka Čtyřky. Konečně je tady! A díky tomu, že se film natáčí v ulicích Chicaga, máme díky nadšeným fanouškům celou řadu fotek a videí z natáčení. My se s vámi o ně opět podělíme. Víme, že se těšíte stejně jako my.

Enterntainment Weekly přineslo úplně první fotku hlavního hrdiny oblíbené dystopické trilogie Divergent z pera Veronicy Roth (série vychází také v češtině). Ačkoliv většina fanoušků nebyla spokojená s vidinou postaršeného Čtyřky, po odhalení této fotografie snad už škarohlídů ubylo.

Four 02

Bližší pohled:

Four 01

No a nakonec ještě pro poslední pochybovače přišli na DivergentFans s tímhle:

FOURbreakdown

Ještě pořád nic? A co tohle?

Training 01

Dokážete rozeznat Tris, Čtyřku a další oblíbené i méně oblíbené postavy?

Training 02

Pro jistotu si ještě pusťte tohle video (Michael Durr):

Co o odhalení fotky řekl sám Theo James? „Je to ta fotka, kde mám jen tričko a žádné kalhoty? Vážně jsem doufal, že ukážou zrovna tu.“ Po žertíku dodal, že na sobě rozhodně má kalhoty a že fotka zobrazuje část filmu, kdy jeho postava jako instruktor odhaluje nováčkům u Neohrožených jejich nový domov. „Právě jsem jim ukázal nový svět a zrovna jsou na samotném začátku tréninku,“ pokračuje. „V tuhle chvíli nemáte ani ponětí, co je Čtyřka vlastně zač.

Theo James si téhle vůdcovské role užil vlastně mnohem víc už během rozcvičovacího soustředění před samotným natáčením. Na nějaký čas se stal trenérem padesátky Neohrožených. „Neměli ani ponětí, že hraje Čtyřku,“ řekl se smíchem režisér Neil Burger. „Vším je protáhl.“ Theo na to: „Vím, že to možná zní směšně, ale bylo to docela prospěšné. Pomohlo to nanést ten správný říz podobným scénám, vžil jsem se více do své role. V jednu chvíli se začala Shailene hodně smát, takže jsem jí s tou nejvážnější tváří pověděl,“ herec snížil tón hlasu až do hrozivého šepotu, „Přestaň. Se smát…. Shai zpozorněla se slovy ‚teď si děláš srandu, že jo?‘

Kromě toho to vypadá, že obydlí Odevzdaných je skoro hotové a natáčení by mělo začít 12. června a pokračovat až do 14. června (Andrew Coffrey): Odevzdaní

Navíc se možná brzy dočkáme charakterových fotek, protože focení začalo 10. června.

A nakonec… Objevily se nové fotografie ozbrojených Neohrožených (Andy Oliver):

 

Zdroj informací a obrázků: EW.com, DifergentFans.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge