Zakoupena filmová práva na Shatter Me

Filmy Knihy

Další z oblíbených knižních sérií má o krok blíže k filmovému plátnu. Tentokrát jde o knihu Shatter Me, která u nás v českém překladu vyšla u nakladatelství CooBoo pod návzem Jsem roztříštěná.

Shatter me new eye coAutorka série, Tahereh Mafi, před pár dny na oficiálních stránkách aktualizovala přehled často kladených dotazů o změněnou otázku týkající se filmového zpracování. Vypadá to, že hrdým majitelém práv je studio 20th Century Fox.

Mafi ovšem nezapomněla poukázat na to, že se jedná teprve o malý krok a že existuje ještě celá řada věcí, které se musí provést, než se kniha vůbec na filmová plátna v budoucnu dostane. Autorka slíbila, že jakmile bude vědět něco nového, nezapomene o tom své fanoušky informovat.

První díl série vypráví o sedmnáctileté dívce Juliette Ferrars, co byla uvězněna za neúmyslnou vraždu. Za všechno mohla její zvláštní schopnost. Její dotyk je totiž smrtící.

Už si zvykla na samotu a ticho své cely, když jí najednou přidají spoluvězně. Juliette má z Adama Kenta strach a nechce mu ublížit. Postupně si k němu ovšem vybuduje přátelství. Nemůže ale tušit, co všechno se na ni chystá…

Zdroj infomací a obrázků: PageToPremiere.com, TaherehBooks.com

1 thought on “Zakoupena filmová práva na Shatter Me

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge