Dočkají se Živí mrtví svého filmu?

Filmy Novinky

Není to tak dávno, co tvůrci úspěšného seriálu The Walking Dead (v češtině Živí mrtví) potvrdili obnovení seriálu pro čtvrtou sezónu a už se začínají šířit zvěsti o tom, že nejspíš pomýšlejí i na filmovou verzi.

Seriálovou podobu v zahraničí velice oblíbených komiksů Roberta Kirkmana jsme vám představili už před nějakým tím časem. Seriál si v zahraničí, ale i u nás, získal širokou základnu fanoušků. Není tedy divu, že si tvůrci pohrávají s myšlenkou natočit celovečerní film.

the-walking-dead-season-4Herec Chad Coleman se v interview pro MTV Geek nechal slyšet, že by to bylo úžasné a že by to chytlo veřejnost jako obrovský požár. Všichni ze štábu jsou z myšlenky nadšení a často o filmu mluví. Coleman předpokládá, že pokud se zadaří, můžeme film v blízké době očekávat.

Ačkoliv dosud není potvrzeno, že se film opravdu bude natáčet, dává to fanouškům jistou naději a očekávání do budoucna. Ohledně filmu existují dvě teorie: buď se dostane ven během letní přestávky mezi dvěma sezónami seriálu, anebo se počká, až skončí nejnovější sezóna a pak teprve přijde film.

Ať už to bude jakkoliv, Živí mrtví dokazují, že jsou pro diváky velkým lákadlem, což potvrzují vysoká čísla sledovanosti. Nechme se tedy překvapit, jestli se dočkáme dalšího filmu s krvežíznivými zombíky.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com

1 thought on “Dočkají se Živí mrtví svého filmu?

  1. fiha to by bolo zaujimave, aj ked prilis nechapem ci film bude s tymi istymi hercami,ten isty pribeh od zaciatku, alebo pocas leta daju pokracko serialu a v oktobri bude serial pokracovat tam kde skoncil film? 😀 neviem, nedava mi to zmysel, radsej nech pokracuju v seriali a nekomplikuju to

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge