Once Upon a Time také jako grafická novela

Knihy

Už před časem jsme vás informovali o tom, že se tvůrci oblíbeného seriálu Once Upon a Time rozhodli vydat stejnojmennou knihu, která ze seriálu vychází. Jak se ovšem ukázalo, není to všechno. Fanoušci se můžou těšit také na speciální grafickou podobu.

Once-Upon-a-Time-graphic-novel-ReginaGrafická novela nese název Once Upon a Time: Shadow of the Queen a zaměřuje se na události v pohádkovém světě, které nastaly po díle The Heart is a Lonely Hunter. Sleduje vztah mezi lovcem a zlou královnou a jeho úkol zabít Sněhurku, což jej dovede ke zvláštní alianci s Karkulkou.

Tato novela nejen že ukáže partnerství s kárlovnou, ale také poodhalí něco z pozadí lovcova života, ukáže jej jako silnou postavu a více propojí jeho příběh se samotným seriálem.

Komiks by měl v zahraničí vyjít už 4. září, edituje jej Emily Shaw z MARVEL Comics. „Chtěli jsme prozkoumat zákoutí příběhu, které se v seriálu nedostalo tolik pozornosti. Lovec je naprosto ideální. Fanoušci jej milují, je to působivá postava, ale jeho život je jedno velké tajemství. Hlavně co se týče jeho vztahu ke zlé královně, Regině.

Příběh byl vytvořen ve spolupráci s producentem seriálu, Danem Thomsenem, a se scénáristkou Corinnou Bechko. Za kresbami stojí Nimit Malavia, Vasilis Lolos, Mike Del Mundo a Mike Henderson.

Ačkoliv se příběh zaměřuje na lovce a královnu, Shaw slibuje, že se setkáme i s dalšími postavami příběhu. K obálce grafické novely Shaw říká: „Chtěli jsme, aby byla pro fanoušky okamžitě rozpoznatelná. Herci jsou samozřejmě velkou a důležitou součástí seriálu, jsou jeho tvářemi. Takže jsme si přáli dodržet jejich charaktery, přitom stále dovolit tvůrcům volně projevit svůj um.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, TVGuide.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge