Ladíme! a Sněhurka a lovec se dočkají druhých dílů

Filmy

Ano, s tímto prohlášením přišel Adam Fogelson z Universal Pictures v úterý 16. dubna na probíhajícím CinemaConu v Las Vegas. Oba filmy by se měly v kinech objevit někdy během roku 2015.

O pokračování úspěšného snímku Ladíme! (Pitch Perfect) se mluvilo už dlouho, na nedělním předávání cen MTV Movie Awards si hlavní moderátorskou roli střihla Rebel Wilson, do které se diváci ve filmu naprosto zamilovali, a nezapomněla ani na své filmové kolegy. Diváky překvapili svým novým mash-up kouskem. Můžete se na něj podívat sami:

Scénáře by se měla opět chopit Kay Cannon a vypadá to, že se možná dočkáme také celého původního castingu, nebo alespoň její většiny. Film šel v zahraničí do kin v roce 2012 a získal si přízeň diváků i filmových kritiků. Jeden ze songů, Cups, se stal na internetu naprostým hitem. Před pár dny dokonce vyšla jeho nová videoklipová verze:

snow-white-sequelKromě Ladíme! se do kin vrátí také Sněhurka a lovec (Snow White and the Huntsman). I v tomto případě se o pokračování mluví už delší dobu.

Kristen Stewart už dříve ohlásila, že má v plánu se do pokračování vrátit, totéž by mělo platit i o Chrisi Hemsworthovi, i když studio ještě nic definitivně nepotvrdilo.

Co je ovšem jisté, Rupert Sanders už na režisérskou stoličku neusedne. Šeptanda povídá, že je to také díky jeho předešlé aférce s Kristen.

Ačkoliv film neměl až takový úspěch u kritiků, vydělal tvůrcům na domácí scéně 155 miliónů dolarů a celosvětově na 400 miliónů. Přitom rozpočet filmu činil 170 miliónů dolarů.

Zdroj informací a obrázků: MTV.com, Hypable.com, MovieFone.com

1 thought on “Ladíme! a Sněhurka a lovec se dočkají druhých dílů

  1. Ladíme bolo super 8) Milujem tam tie 3 hlavné herečky 8P
    Kristen by sa mohla vytratiť už, mám na ňu už dlho ťažké srdce a nezaslúži si byť moja milovaná krásna Snehulienka 8) Tam by sa hodila napr. Mila Kunis! 8)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge