Komiksový Dexter už v červenci

Knihy Seriály

Vydání komiksového zpracování příběhů o Dexteru Morganovi bylo oznámeno už v roce 2011. Začátkem letošního roku bylo vydání odloženo, ale podle nových zpráv to vypadá, že vyjde letos v červenci.

dexter001_cov_02

Fanoušci Dextera a jeho stvořitele Jeffa Lindsaye stále nemají dost. Po obrovském úspěchu seriálu stanice Showtime přichází na řadu také série komiksů. Těch vydá Marvel celkem pět. Nedávno byla odhalena obálka, jejímž autorem je Mike Del Mundo, a také krátká synopse.

Zatímco udržuje touhu svého temného pasažéra po krvi pod kontrolou, musí Dexter zastavit nejnovější vražednou hrozbu celého Miami… Skid Row Slashera. Když tenhle postrach dosáhne počtu obětí srovnatelného s Dexterovým, dokáže „nejtemnější“ hrdina Miami zachránit situaci a zachovat si své nedotknutelné krytí normálního, přizpůsobivého člena společnosti?

30. června začne vysílání již 8. řady stejnojmenného seriálu, která bude také pravděpodobně řadou poslední. Více o seriálu se dozvíte v našem Seriálobraní. Fanoušci experta na krevní stříkance miamské policie by se letos měli dočkat ještě 7. a 8. knihy série, tedy Dexter’s Debut a Dexter’s Final Cut.

Zdroje informací a obrázků: hypable.com, goodreads.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge