Nový Percy vystrkuje své růžky

Filmy Knihy

Tři roky poté, co jsme se na filmových plátnech poprvé seznámili s Percy Jacksonem a celým Táborem polokrevných, se do kin toto léto dostane jeho pokračování. USA Today včera přišlo s prvními pěti filmovými fotkami, o které se s vámi samozřejmě podělíme.

PercyUž je to nějaký ten pátek, kdy se Logan Lerman oháněl mečem a snažil se zabít jednu hrozivější příšeru vedle druhé, jen aby našel Diův ukradený blesk a zabránil tak válce bohů. Po menších peripetiích se fanoušci můžou těsit na filmovou adaptaci druhého dílu velice oblíbené knižní série od Ricka Riordana.

Sám Logan o filmu říká: „Rád jsem se vrátil do starých bot a zahrál si Percyho. Je vždycky fajn mít v ruce meč, obzvlášť když natáčíte scénu, kdy bojujete s nějakou příšerou. Jsem ještě pořád dítě a takovéhle věci mě baví.“ No, skoro všichni už nejspíš víme, že Logan žádné dítě není – přece jenom mu je už 21 a první díl Percyho dobrodružství natáčel v sedmnácti letech. Režisér filmu, Thor Freudenthal, to jen potvrzuje: „Ztratil tu dětskou tvářičku. Teď je mnohem mužnější.

Percy Jackson v druhém díle dostane jak nový sestřih, tak také oblečení, což Logan nejen že ocenil, ale myslí si, že mu to také pomůže splnit všechno, co si pro něj v předloze Riordan přichystal. „Teď si už víc rozumím také s mečem. Což se hodí, když si uvědomíte, že teď máme mnohem větší potvory, takže se budu hodně ohánět.

Spolu s Loganem se vrací také Alexandra Daddario jako Annabeth Chase – tentokrát ovšem s blonďatými vlasy – a Brandon T. Jackson jako věrný satyr a kamarád Grove. Dočkáme se také nových tváří, jako jsou Leven Rambin (Calrissa La Rue), Douglas Smith (Tyson), Nathan Fillion (Hermes) či Stanley Tucci (Dionýsos). Česká i slovenská premiéra je naplánovaná na 15. srpna 2013.

 

 

 Zdroj informací a obrázků: USAToday.com, Cinemablend.com

1 thought on “Nový Percy vystrkuje své růžky

  1. Škoda, že Alex obarvili. Jasně, že Annabeth je blonďatá, ale po tom, co natočili jeden film s hnědovláskou je nesmysl to měnit, zvlášť když jí to předtím slušelo mnohem víc..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge