Známe jméno režiséra Fallen?

Filmy

Začátkem února přinesl The Hollywood Reporter zprávu o tom, že i okolo oblíbené andělské série Lauren Kate se to začíná pomalu hýbat.

Fallen_posterAustralský filmař Scott Hicks, který byl v roce 1996 nominován na Oskara díky filmu Záře, je v posledním smlouvání o režisérskou stoličku dalšího možného trháku, jenž se bude snažit ukořistit slávu po Stmívání. Fallen (Pád) je prvním dílem úspěšné tetralogie. Té se ve světě prodalo na 10 miliónů kusů a to ve více než 30-ti státech.

Práva pro film byla prodána už v roce 2010. Za scénářem stojí Kathryn Price a Nicole Millard. Produkci mají na starost Mayhem Pictures a IF Entertainment. IF už v listopadu začal nabízet práva pro vysílání mimo Spojené státy, přestože tehdy neměl film režiséra ani herecké obsazení. Teď se chystá nabízet film na festivalu v Berlíně.

Uvidíme, jak to půjde dál a koho dosadí do hlavních rolí. Prozatím se šušká, že by se hlavních rolí měli chytit Lucy Hale a Liam Hemsworth, ale zatím to vypadá spíš jen jako přání fanoušků.

Zdroje informací a obrázků: TheHollywoodReporter.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge