Stane se Hostitel trilogií?

Knihy Novinky

Filmová adaptace knihy Stephenie Meyer Hostitel bude mít premiéru až 29. března, ale už nyní se objevily spekulace o dalších dílech.

the hostDystopická kniha autorky ságy Stmívání „The Host“ spatřila světlo světa v roce 2008. Po téměř pět let nechávala Meyer fanoušky v domnění, že se jedná o samostatnou knihu a žádného pokračování se nedočkají. Ovšem i Stmívání autorka zamýšlela jako trilogii, během psaní však změnila názor a přidala Rozbřesk. Jak to tedy vypadá s pokračováním Hostitele?

Tento víkend Meyer řekla v rozhovoru pro agenturu AP: „Když jednou vytvoříte postavy, které mají vlastní život, pak, pokud je všechny nezabijete, víte, kam jejich příběhy směřují. Mám koncepty dalších knih. Doufám, že by z toho mohl být počin o třech knihách.“

Zatím se však neobjevily žádné oficiální informace potvrzující pokračování knihy či celou trilogii. Údajné názvy knih by měly být „The Soul“ a „The Seeker„. Uvidíme, zda se „Steph“ vrátí ke psaní knih, nebo bude dále produkovat filmy.

Zdroje informací a obrázků: EW’s Shelf Life, Fanpop.com, ParanormalBooks.pl

2 thoughts on “Stane se Hostitel trilogií?

  1. Nenene… Prosím, ať už žádné pokračování nepíše… Hostitel zkončil dobře – žádné nezodpovězené otázky. Tohle je už podle mě jenom další rýžování peněz.

  2. tu knížku jsem dočetla dneska ve 2:30 a musim říct že jsem brečela 😀 doufám že ty další knížky vyjdou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge