Shadowhunter’s Codex má svou obálku

Knihy

Hollywood Crush před patnácti hodinami uveřejnilo exkluzivní první pohled na obálku plánovaného kodexu Cassandry Clare k celému světu Lovců stínů…

Shadowhunter CodexVypadá to, že autorka úspěšných Nástrojů smrti, Cassandra Clare, nikdy nespí. Nejen, že se z původní trilogie stala sextalogie, ale také dokončuje prequel sérii The Internal Devices a na příští rok plánuje další trilogii k celému universu – The Dark Artifices.

Kromě toho ohlásila speciální spin-off Bane Chronicles, které se zaměří na Magnuse Banea a se svou kamarádkou Holly Black chystá pětidílnou sérii Magisterium, která by měla být podle jejich slov „něco ve stylu Harryho Pottera“.  A to už nemluvíme o blížícím se filmu.

Spolu se svým manželem, Joshuou Lewisem, se vrhla na sepisování kodexu celého nadpřirozeného světa. Přece jenom to má pěkně zapeklitou společnost. Dozvíme se tak mnohem víc o historii bojovníků, o démonech, runách a manuálu pro trénink.

Dočkáme se také různých poznámek a náčrtků autorky. Na obálce knihy můžeme vidět Raziela, stvořitele Lovců stínů. Kniha by měla vyjít v říjnu a pokud chcete být pořád v obraze (a vlastníte cokoliv od Apple), můžete si stáhnou tuhle aplikaci.

Zdroj informací a obrázků: MTV.com

2 thoughts on “Shadowhunter’s Codex má svou obálku

  1. tak přijde, až už to Cassandra trochu přehání, je vidět, že to dělá zase jenom kvůli penězům

  2. AliPeli tak to není je vidět že jí to psaní opravdu baví na toto téma a ty knyhy jsou úžasné je pravda že jí to celkem dobře vynese , ale to určitě není jedinej důvud proč stále píše

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge