KINO: Hledá se slogan k Hostiteli!

Filmy Filmy v kinech

Fanoušci Stephenie Meyer a její Twilight ságy mají jedinečnou příležitost, jak se podílet na tvorbě headlingu (sloganu), který se objeví u plakátu Hostitele.

Zástupci Bontonfilm prostřednictvím Intoxicated.cz se obracejí na fanoušky s prosbou a dotazem ohledně sloganu na plakátu blížícího se filmového zpracování Hostitele. Návrh vidíte na obrázku výše, pokud máte ovšem lepší nápad, nezapomeňte jej připsat sem do komentářů !!! Své návrhy můžete přidávat do dnešního večera.

HOSTITEL hostitel

O tom, že nitka osudu je velmi tenká a může se kdykoliv přetrhnout, ví moc dobře i dvacetiletá Melanie Stryderová. Když se v blízké budoucnosti usídlí na naší planetě neviditelní parazité, jež po implantaci do lidského těla mohou ovládat mysl člověka, Melanii se spolu s ostatními přeživšími podaří uprchnout do tajného úkrytu, kde začnou skromně přežívat těžkou dobu.

Jednou však přece jen nešťastně padne Melanie do spárů parazity ovládnutými lidmi, kteří jí do těla rovněž implantují jednoho parazita – zkušenou Poutnici, pro kterou se teď Melaniino tělo stává hostitelem. Jelikož však Poutnice netuší, jak silnou a obrněnou mysl Melanie má, nepodaří se jí ovládnout ji. A tak musí Poutnice nechtěně žít v Melaniině těle jen „napůl“ a zažívat s ní mnohdy nelehké situace. Zpracováno dle stejnojmenného knižního románu americké spisovatelky Stephenie Meyerové, autorky fenoménu Stmívání. (CSFD.cz)

Stephenie Meyer se do paměti fanoušků výrazně zapsala díky své upíří tetralogii, která se dočkala řady fanoušků už v knižní podobě. Fanouškovská základna se ještě rozšířila s fimovými adaptacemi a hromadou dalších doprovodných udělátek, jako jsou trička, placky, bloky, tužky, povlečení, ale také panenky či oblečení. Málokdo si ovšem vzpomněl také na její scifi knihu pro dospělé, Hostitele. Teď, když už hlavní upíří vlna opadla, přichází do kin film trošku jiného rázu. A jak to vypadá, fanoušci se nejspíš dočkají alespoň dvou knižních pokračování. Hostitel má českou i slovenskou kino premiéru 28. března 2013.

Zdroj informací: Intoxicated.cz, CSFD.cz, IMDB.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge