Dočkáme se spin-offu o Kloboučníkovi?

Seriály

Oblíbili jste si pohádkový seriál stanice ABC Once Upon a Time a jeho postavy? Možná se dočkáte spin-offu o jedné z vedlejších postav.

ebastianstanStanice se v současné době věnuje možnému spin-offu populárního seriálu zpracovávajícího pohádkové příběhy. Nový seriál by se měl zaměřit na postavu Šíleného Kloboučníka (Mad Hatter) ze světa pohádek o Alence a Říši divů.

V původním seriálu hraje Jeffersona/Kloboučníka Sebastian Stan. Ten však dostal roli Buckyho Barnese ve filmu Captain America, filmové pokračování se zaměřuje právě na Buckyho alias Winter Soldiera.

Zástupci herce již oznámili, že se jejich klient momentálně nemůže zavázat k natáčení seriálu. Role Kloboučníka tak bude muset být přeobsazena. Nový herec se pravděpodobně objeví ještě v letošní druhé řadě Once Upon a Time, na jejíž epizody by pak seriál mohl navazovat.

Vedení ABC se v současnosti rozhoduje, zda natočí pouze prezentaci spin-offu, nebo rovnou pilotní díl. Produkce Kloboučníkova příběhu se ujmou Adam Horowitz a Edward Kitsis.

Zdroje informací a obrázků: MovieHole.net, ScienceFiction.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge