Sester Bennetových není nikdy dost

Knihy Novinky Seriály

Už ani nevím, kolikrát jsme vám v posledních měsících psaly o webseriálech The Lizzie Bennet Diaries, Welcome to Sanditon a Emma Approved. První jmenovaný byl ohromný hit a velice zpopularizoval internetové seriály formou vlogování. Poslední jmenovaný a současně běžící se pak nese na vlně úspěchu a neustále si získává větší a větší oblibu.

The Secret Diary of Lizzie BennetNo, a protože se ukázalo, že fanoušků Jane Austen je všude po světě velká spousta, tak se tvůrci rozhodli, že nezůstanou jen vlogových seriálů. V červnu se na pultech knihkupectví objevila kniha The Secret Diary of Lizzie Bennet. Jedná se tedy o knižní verzi seriálu.

No a autor seriálu i knihy, Bernie Su, už prozradil, že se připravuje knižní sequel. Hlavní hrdinkou zde bude postava Lydie Bennet (myslím, že není zas až tak třeba uvádět, že se jedná o mladší sestru všemi milované Mrs. Darcy).

Lydie se v seriálu stala velice populární postavou a to i velkým přispěním její seriálové představitelky. Lydie se dočkala i několika spin off dílů – The Lydia Bennet. Kniha by měla vyjít v létě roku 2015.

Všechny díly seriálů můžete zdarma najít na YouTube:

https://www.youtube.com/user/TheLydiaBennet

https://www.youtube.com/user/PemberleyDigital/playlists

 

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, Goodreads.com

1 thought on “Sester Bennetových není nikdy dost

  1. Knihu som pred pár dňami objednala, tak už sa nehorázne teším. Ja osobne som Lydiu nemusela ,ale kto vie? možno jej kniha bude dobrá 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge