Šestá řada Cizinky dorazí začátkem příštího roku

Knihy Novinky Seriály

Už je to nějaký ten pátek, co jsme vám přinesli informace o oblíbeném seriálu Cizinka. Tentokrát pro vás máme hromadu novinek o nadcházející řadě.

Šestá sezóna bude sledovat děj knižní předlohy Diany Gabaldon, Ledový dech. Je rok 1772 a v předvečer americké revoluce již vypukla řada povstání. Mrtví muži leží v ulicích Bostonu a v lesích Severní Karolíny hoří srub.

V nastalém chaosu vyzývá guvernér Jamieho Frasera, aby sjednotil zámořské kolonie, které patří Koruně. Jenže Jamie od své manželky ví, že za tři roky vyhlásí kolonie nezávislost. A všichni loajální králi budou buď mrtví, nebo budou muset uprchnout.

A pak je tu ještě výstřižek z novin The Wilmington Gazette z roku 1776, který oznamuje smrt Jamieho i jeho příbuzných. Budoucnost rodiny cestující časem vypadá chmurně…

https://youtu.be/BKpkKYuJR1g

Vrací se staré známé tváře hlavních hrdinů v podání Caitriony Balfe, Sama Heughana, Sophie Skelton, Richarda Rankina a Johna Bella. Nově se můžeme těšit na Marka Lewis-Jonese jako Toma, Alexandera Vlahose jako Allana a Jessicu Reynolds jako Malvu z rodiny Christie. Šestá řada bude mít ovšem méně epizod, jelikož natáčení muselo být urychleno kvůli probíhající pandemii. Tvůrci ovšem oznámili obnovení pro sedmou sérii, která bude mít větší počet epizod, podle všeho by jich mělo být 16.

Nové číslo Entertainment Weekly přináší nejen nové fotografie ze seriálu, ale také rozhovory s herci. Díky blížící se Americké revoluci se Claire, Jamie a jejich rodina budou muset vypořádat s příchodem rodiny Christie na Fraser’s Ridge. Podle všeho bude rozhodně o zábavu postaráno. Heughan k tomu podotkl: „Budete je milovat a budete je nenávidět. Brownovi jsou velice nebezpeční lidé… a nejsou to zrovna hodní lidé.“

Kromě toho Starz ukázalo také nové úvodní promo seriálu:

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Starz.com, DatabazeKnih.cz, Edna.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge