Netflix obsadí pomocníci Sherlocka Holmese

Knihy Novinky

Streamovací služba Netflix uvede už v pátek 26. března nový seriál ze světa příběhů Arthura Conana Doylea. Tentokrát však budou hlavními hrdiny Sherlockovi mladiství pomocníci.

Seriál Příležitostní detektivové z Baker Street (The Irregulars) se odehrává ve viktoriánském Londýně a sleduje pouliční gang dětí a mladistvých, kterých začne využívat k řešení zločinů doktor John Watson a jeho tajemný společník Sherlock Holmes. A nepůjde o úplně typické zločiny, jak je jasné z oficiálního traileru:

Pokud vám náhodou připadá představitel dr. Watsona povědomý, pak vězte, že jde o Royce Pierresona, který si v první řadě Zaklínače zahrál čaroděje Istredda. Mimo něj se v hlavních rolích představí Thaddea Graham (Us), Darci Shaw, Jojo Marci (Cursed), Harrison Osterfield, McKell David a Henry Lloyd-Hughes jako Sherlock Holmes.

Za seriálem stojí producent Tom Bidwell, podle kterého seriál The Irregulars vychází z myšlenky, že zločiny místo slavného (a drogově závislého) detektiva řeší právě jeho „příležitostní malí detektivové“ s nadpřirozenými schopnostmi a on sám si jen připisuje jejich zásluhy. V první řadě seriálu plného děsivých zločinů se dočkáme osmi hodinových epizod, které na stream dorazí už 26. března 2021.

Zdroje informací a obrázků: Netflix.com, Collider.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge