S Larou Jean se rozloučíme v únoru

Filmy Knihy Novinky

Tak a je to tady, po třech letech se rozloučíme s oblíbenou romancí, kterou nám v podobě filmových adaptací přinesl Netflix. Máme tu trailer na třetí kousek, co se na streamovací službě objeví v půlce února.

Lara Jean zažívá ten nejlepší maturitní ročník, jaký si dívka může přát. Je bláznivě zamilovaná do svého přítele Petera, její táta se znovu žení a Margot se na léto vrátila domů. Lara nechce, aby se něco změnilo, ale ví, že jinak to nepůjde.

Čeká ji velké rozhodnutí: Kam půjde na vysokou a co to bude znamenat pro její vztah s Peterem? Měla by poslechnout spíše své srdce, anebo rozum?

Všem klukům: Navždy s láskou se na Netflixu objeví 12. února a stejně jako předchozí knihy budou vycházet z předlohy Jenny Han, Navždy s láskou Lara Jean. Třetí film se natáčel souběžne s tím druhým, za režií tak stojí Michael Fimognari a scénář obstarala Katie Lovejoy.

V hlavních rolích opět uvidíme Lanu Condor a Noaha Centineo. Dále se objeví také Janel Parrish, Anna Cathcart, Ross Butler, Madeline Arthur, Sarayu Blue a John Corbett.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, EW.com, CooBoo.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge