Nenechte si ujít další novelku ze světa Božského bastarda

Knihy Novinky

Už za dva dny se můžeme těšit na další doplňující novelku k oblíbené erotické sérii z pera autorského dua Christina Lauren.

Božský bastard a božská potvora během svého vášnivého vztahu zažili řadu vzrušujících okamžiků. Nyní je čeká další zásadní krok – svatba století!

Chloe Millsová a Bennett Ryan se nemohou dočkat, až konečně uslyší svatební zvony. Chloe se ztrácí v posledních přípravách a vážně zvažuje, zda by se vše nedalo vyřešit snadněji v Las Vegas, zatímco Bennett skládá dočasný slib zdrženlivosti, protože nechce, aby ho před svatbou „rozptylovalo“ Chloino božské tělo.

Napětí ve vztahu s pobouřenou a vzdorující Chloe stoupá a nepomáhají ani příbuzní a přátelé, kteří vnáší do už tak složité situace jen chaos a zmatek. Vášnivý vztah se blíží k vyvrcholení a nikdo netuší, zda se Chloe a Bennett dokážou minovým polem odpíraného sexu propracovat až k oltáři. Podaří se jim projít nástrahami, které jim do cesty staví osud a jejich přátelé, a současně si uchovat to, co je dělí a současně pevně spojuje?

Božské začátky jsou poslední částí „božské série“ a kromě odpovědi na tu nejdůležitější otázku nabízí ochutnávku toho, na co se můžeme od obou autorek těšit v budoucnu.

Sehraná dvojice autorek čtenářům opět nabízí to, co tak skvěle ovládá. Dobře odměřenou dávku romantiky, humoru a sexu, zábavný příběh propojený řadou půvabných epizod, vtipných dialogů a především odvážně popisných erotických scén, které často zaberou i několik stran, ale ani na okamžik nenudí.

Zdroj informací a obrázků: Jota.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge