S druhou sezónou Času čarodějnic skočíme zpátky v čase

Knihy Novinky Seriály

O tom, že se druhé řady čarodějnického seriálu dočkáme už v lednu příštího roku, jsme vám psali teprve nedávno. Teď televizní stanice Sky vypustila oficiální trailer k sérii, která vypadá více než slibně.

Druhá řada Času čarodějnic nás zavádí Dianu a Matthewa do temných uliček alžbětinského Londýna, v nichž se to jen hemží špióny, lstmi a úskoky, kde pátrají po čarodějnici, která by Dianu naučila lépe ovládat její magické schopnosti, a hledají stopy vedoucí k tajemnému svazku č. 782. Do hry však znenadání vstupuje mysteriózní spolek starých Matthewových přátel známý jako Škola noci a Matthew a Diana se vydávají na podivnou cestu, která je zavede až k 1500 let starému upírskému tajemství…

Série má premiéru 8. ledna s plánovanými deseti epizodami. Kromě toho se na oficiálním Instagramu objevila fotka ze začátku natáčení třetí řady, takže se nemusíme bát, že se nedozvíme, jak to celé skončí. Samozřejmě si vždycky můžete přečíst knižní předlohu, která díky seriálu vyšla v novém vydání se seriálovými obálkami také v českém překladu.

https://www.instagram.com/p/CE1_j6_gh6J/

Zdroj informací a obrázků: Edna.cz, TVLine.com, YouTube.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge