První dva díly After v novém kabátku a další trailer k druhému filmu

Filmy Knihy Novinky

Minulý rok vtrhlo do kin zpracování prvního dílu oblíbené knižní série od Anny Todd, pokračování se objeví v kinech už za pár dní. Není tedy divu, že také minimálně první dva díly vychází s novými obálkami.

První díl After: Polibek vyšel v polovině srpna, druhý díl After: Přiznání by pak měl vyjít koncem srpna. Obě nové verze by měly obsahovat bonusové kapitoly.

… můj život a moje srdce už nikdy nebudou stejné. Potom, co do nich narazil Hardin, už ne. Tessa má všechno – žije v láskyplném prostředí s chápající matkou a má kluka svých snů, laskavého, milého, kterého jí závidí všechny kamarádky. Lepšího už si ani nemohla přát. Tessin pohodový život ale v okamžiku změní jediné setkání. Hardin je pořádně drzý kluk, s nepřeslechnutelným, nafoukaným britským akcentem, sexy rozcuchem, tetováním a piercingem ve rtu.

Tessa si nemůže pomoct – Hardin je zkrátka jiný než ostatní kluci, které poznala… A to po všech stránkách – dovede být i pěkně krutý. Neměla by ho spíš nenávidět? Neměla by jím Tessa pohrdat? Jak to, že se od něj nemůže odpoutat? Nedokáže to – i přes všechny jeho chyby a prohřešky. Intenzivní vášnivou blízkost střídají neustálá Hardinova zmizení a výbuchy vzteku. Může takhle vůbec vypadat láska? Tessa sama nevěří, že by takový vztah mohl fungovat. Ale… jde odolat jeho polibku?

Láska Tessy a Hardina je osudová a jeden bez druhého nemůže být, ale nespálila se Tessa už příliš? Když se Tessa dozví, že s ní Hardin začal chodit kvůli sázce, kterou uzavřel s přáteli, je zdrcená. Není to poprvé, co se přesvědčila, že kluk, do kterého se zamilovala, dokáže být pěkně krutý, ale takové ponížení nečekala ani v nejhorším snu. Musí se smířit s tím, že Hardin navždy zůstane… Hardinem. Že by se v něm až tak moc mýlila? Rozum i nejbližší okolí jí radí, aby se Hardina už navždy vzdala, nebyla by první, kterou ponížil a odkopl.

Kvůli Hardinovi odstavila na vedlejší kolej všechno, na čem jí záleželo – školu, kamarády, matku, přítele… další zklamání by nezvládla. Hardin, který se do Tessy mezitím doopravdy zamiloval, zjišťuje, že bez ní nedokáže žít, kaje se a prosí o odpuštění. Tessa se brání, ale to se lehko řekne, navíc při představě na vášnivé noci strávené v Hardinově náručí… Elektrizující dotyky… Nenasytné polibky… Hardin ví, že se dopustil nejhorší chyby ve svém životě. Dokáže se ale opravdu změnit? Všechno navíc komplikuje Zed, který se pokouší Tessu získat a na rozdíl od Hardina je hodný a milý. Tessu čeká jedno z nejtěžších rozhodnutí… 

A na závěr ještě nový trailer k druhému filmu:

Zdroj informací a obrázků: KnizniKlub.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge