Stánek s polibky 2 nás už láká trailerem

Filmy Knihy Novinky

Před měsícem jsme vás informovali o tom, že se druhého dílu romantické komedie dočkáme už 24. června, což je téměř za rohem. Teď nám Netflix ukazuje i první trailer.

I v pokračování uvidíme Joey King a Jacoba Elordiho v roli Elle a Noaha, kteří se v prvním díle dali dohromady díky líbacímu stánku a zažili spolu skvělé léto, než Noah odjel na Harvard. Zatímco se Noah zabydluje a poznává nové (a hodně atraktivní) přátele, začne Elle na střední její poslední rok, kdy potká nového spolužáka Marca (Taylor Zakhar Perez).

Věci se ještě více zkomplikují v okamžiku, když Elle začne rozesílat přihlášky na vysokou a musí si vybrat mezi Berkley, na níž se domluvili se svým nejlepším kamarádem Leem (Joel Courtney), a Bostonem, aby mohla být blíž Noahovi. Stojí ale za to, aby kvůli němu měnila své plány? Možná to všechno opět vyřeší líbací stánek…

Oba filmy vycházejí z knižní předlohy Beth Reekles, první díl se stal jednou z nejsledovanějších romantických komedií roku 2018, jež si diváci pouštěli opakovaně. Uvidíme, jak to bude s pokračováním, které se podle fanoušků knih bude značně lišit.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, EW.com, IMDB.com, Netflix.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge