První trailer k druhé řadě Umbrella Academy je tady

Komiksy Novinky Seriály

Teprve před pár dny jsme vám ukázali nové fotky z chystaného pokračování oblíbeného seriálu Netflix a teď tu máme konečně i trailer.

https://youtu.be/ubDqbW9tipU

První sezóna sledovala šest přeživších třicátníků, členů rodiny, kteří se znovu setkali díky smrti svého otce Hargreevese. Luther, Diego, Allison, Klaus, Vanya a Číslo pět museli spolupracovat, aby dokázali vyřešit tajemství okolí smrti jejich otce. Jenže ani shledání nedokázalo úplně zalepit staré rány, nepomáhaly k tomu ani rozdílné charaktery jednotlivých sourozenců, a to už nemluvíme o hrozbě blížící se apokalypsy. Na konci první řady ovšem sourozenci unikli před koncem světa skokem v čase… a skončili podle všeho v 60. letech.

V druhé sezóně se dostaneme do šedesátých let, ale ne jen tak ledajaké místo… ale přímo do Dallasu. A i tady se budou muset hrdinové postavit apokalypse. Znovu se tedy pokusí odvrátit katastrofu. Podaří se jim to tentokrát? Uvidíme. Seriál je natočen na základě komisku stejného jména, za nímž stojí Gerard Way (ano, zpěvák a textař skupiny My Chemical Romance) a ilustroval jej Gabriel Bá. Premiéra druhé řady je stanovena na 31. července.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com, IMDB.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge