Známe datum premiéry pokračování The Kissing Booth

Filmy Knihy Novinky

Před dvěma lety přinesl Netflix adaptaci knižní předlohy Beth Reekles, která se stala jednou z nejsledovanějších romantických komedií roku 2018, jež si diváci pouštěli opakovaně.

Že se dočkáme filmového pokračování jsme vám psali už minulý rok, autorka dokonce vydala tento rok v lednu druhý díl, který nese název Going The Distance.

Hlavní hrdinkou prvního dílu je Elle Evans, hezká, docela populární holka, která ale zatím nikdy nedostala pusu. Jejím nejlepším kamarádem je Lee Flynn – narodili se ve stejný den, jejich mámy byly nejlepší kamarádky a nedají bez sebe ani ránu. Už od dětství se řídí celým seznamem pravidel, takže je jen tak něco nemůže rozházet. Jenže Lee má staršího bráchu Noaha, kterému u nohou leží všechny holky ze školy. Tedy kromě Elle. Ani jeden ovšem nepočítali s líbacím stánkem, který jim převrátí život vzhůru nohama.

Druhý film se na Netflixu objeví už 24. června a v hlavních rolích opět uvidíme Joey King (Elle) a Joela Courtneyho (Lee), vypadá to že se objeví i Jacob Elordi (Noah). Na režisérskou stoličku opět usednul Vince Marcello a společně s Jaye Arnoldem sepsali také scénář. Nevím, jak vy, ale já se rozhodně už nemůžu dočkat.

Zdroj informací a obrázků: TheFandom.net, Netflix.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge