První fotky z adaptace Enoly Holmes

Filmy Knihy Novinky

Minulý měsíc jsme vám přinesli informaci o nové adaptaci světa Sherlocka Holmese, který se tentokrát bude zaměřovat na jeho mladší sestru. Dnes tu máme také první oficiální fotografie.

Sherlocka a jeho bratra Mycrofta už známe, je tu ovšem ještě jejich mladší sestra Enola, která se svým intelektem od svých bratrů zase tolik neliší. Enola Holmes Mysteries je oblíbená knižní série z pera Nancy Springs, jejíž první dva díly z celkových šesti vyšly před několika lety také v češtině u Knižního klubu.

Film vychází z prvního dílu, kde potkáváme šestnáctiletou Enolu (v knize jí je čtrnáct), ve chvíli kdy zjistí, že její maminka záhadně zmizela zrovna v den jejích narozenin. Sherlock ani Mycroft nemají zájem na tom, začít zrovna s tímto vyšetřováním, takže se do toho musí Enola pustit sama.

Vydává se tak v převleku do temných, nebezpečných končin Londýna – ale ani její příslušnost k rodině mistra dedukce ji nedokáže předem připravit na to, s čím se musí vypořádat. Nachází sice stopy vedoucí k mamince, ale cestu jí kříží bezcitní únosci, zločinní vrahové a co víc – i její prohnaný starší bratr!

V hlavní roli Enoly se nám představí Millie Bobby Brown. Jejího bratra Sherlocka si zahraje Henry Cavill a v roli bratra Mycrofta uvidíme Sama Claflina. A v roli jejich matky uvidíme Helenu Bonham Carter. Datum premiéry ještě není známo.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Fangirlish.com, Netflix.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge