Marissa Meyer přichází s novou knihou

Knihy Novinky

Autorku budmeme mít nejspíš už navždy spojenou se scifi/fantasy knižní sériemi Měsíční kroniky nebo Renegáti, tento rok pro nás ovšem Meyer nachystala novinku z trošku jiného soudku.

Tentokrát je řeč o romantické komedii jménem Instant Karma, jejíž vydání je plánováno v zahraničí na 3. listopadu 2020 a podle anotace to vypadá, že se do ní rozhodně zamilujeme.

Prudence Daniels všichni odsoudili jako línou, sprostou a arogantní obyvatelku pobřežního městečka. Její sny o karmické spravedlnosti se ovšem naplní ve chvíli, kdy se po noci s přáteli probudí se zvláštní schopností uhranout ostatní s následky instantní karmy.

Pru se s radostí chopí nové moci, aby potrestala všechny od vandalů po ošklivé pomlouvače. Existuje ovšem jedna osoba, která se její moc pokaždé vyhne: Quint Erickson, její spolupracovník v laboratoři.

Quint je otravně rozkošný a neskutečně noblesní, hlavně pokud jde o jeho práci v záchranném centru pro místní mořská zvířata. Když se Pru přihlásí k práci v centru, aby získala body navíc, objeví pravdu o malých vydrách, enviromentálním otřesu a romantických protichůdných signálech – ne tak úplně v tomto pořadí.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, TheFandom.net, Fangislidh.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge