Chystá se hraná verze Herkula

Filmy Knihy Novinky

Ano, další oblíbená hudební animovaná pohádka Disneyho se dočká své hrané verze.

Animovaný Herkules udělal díru do filmového světa v roce 1997 a je hudebním převyprávěním oblíbené řecké legendy. Herkula, syna vládce bohů Dia, unesli z kolébky na Olympu. Odporní nohsledi proradného krále podsvětí Háda naštěstí nedotáhli svůj úkol do konce – podařilo se jim sice Herkula pomocí kouzelného lektvaru téměř zbavit božství, ale k smrtící ráně, která měla ukončit chlapcův život dříve než dospěje a zkříží Hádovy plány, se už nedostali.

Herkula pak našel bezdětný pastýř a vychoval ho jako vlastní dítě. Uběhlo osmnáct let a Herkules dospěl v statného mladíka, který je pro svou neovladatelnou sílu a nešikovnost postrachem širokého okolí. Když se jednoho dne všemi opovrhovaný mladík náhodou dozví, že je synem samotného Dia, neváhá ani minutu a vydává se na cestu za dobrodružstvím. Během ní se stačí zamilovat, překazit nekalé Hádovi plány a stát se skutečným hrdinou … nejen silou svalů, ale i příkladným charakterem.

https://youtu.be/tpJJDRXzVdo

Produkce se ujmou Joe a Anthony Russovi, scénář sepíše Dave Callaham. Zatím není známo, jestli se filmová verze udá cestou hudební Krásky a zvířete anebo bude stejně jako Mulan bez hudby, což by ovšem byla velká škoda, jelikož původní pohádka obsahuje oblíbené hity jako “Go The Distance” ,“I Won’t Say I’m In Love” a “Zero To Hero”. Nechme se překvapit.

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, Hypable.com, TheFandom.net, Variety.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge