V traileru na čtvrtou řadu 13 Reasons Why se herci loučí

Knihy Novinky Seriály

Kontroverzní seriál 13 Reasons Why vyvolal od chvíle, kdy se poprvé objevil na streamovací službě Netflix, pořádnou dávku diskuzí. A teď se blíží poslední sezóna, která rozhodně nezůstane pozadu.

Původní seriál byl natočen podle knihy stejného jména, jež vyprávěla příběh Claye Jensena, který jednoho dne na verandě najde balíček – krabici od bot v balicím papíře, bez zpáteční adresy. A uvnitř? Magnetofonové kazety. Kdo dnes poslouchá kazety? A má si je on vůbec na čem přehrát? Ale když Clay ze zvědavosti zasune první kazetu do sterea, svět se mu obrátí vzhůru nohama.

Z reproduktorů se totiž ozve hlas Hannah Bakerové – jeho spolužačky, která spáchala před dvěma týdny sebevraždu. V těchto třinácti kazetách uvádí důvody a 13 lidí, kteří ji k tomuto činu dovedli. Proč takto znovu vstupuje do jeho života? A navíc ho svým způsobem obviňuje z toho, co se stalo… proč? To je otázka, která se mu stále převrací v hlavě a na těch kazetách je 13 důvodů.

Zatímco první série vycházela z knižní předlohy, další dvě série si už vzali do rukou scénáristi, kteří hlavním hrdinům přichystali další hromadu děsivých zvratů a vzpomínek. V podobném duchu se jistě ponese i poslední řada. Teaser toho moc neukazuje, jen pár střípků a oznamuje oficiální datum, kdy bude seriál na Netflixu ke spuštění – 5. června, což je je za méně než měsíc. Tentokrát ovšem můžeme čekat jen 10 epizod, tvůrci už to více prodlužovat nechtěli. Tak uvidíme, jak moc si popláčeme tentokrát.

Zdroj informací a obrázků: EliteDaily.com, EW.com, Netflix.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge