V květnu vyhlížejte seriál Snowpiercer

Knihy Novinky Seriály

Netflix vytasí další zajímavý seriál, který jste mohli vidět už v roce 2013 jako film, na němž se podílela i česká produkce.

Seriálová podoba vychází stejně jako film z francouzské komiksové předlohy Le Transperceneige. Ocitneme se v postapokalyptickém dystopickém světě, po jehož zmrzlé krajině se prohání vlak jménem Snowpiercer, který veze ten nejcennější náklad – zbytek lidstva. Seriál se bude zaměřovat na boj přeživších s třídním bojem, jelikož cestující ve vlaku jsou rozděleni podle ekonomické třídy.

https://youtu.be/lGeetXOhbmg

V hlavních rolích seriálu uvidíme Daveeda DiggseJennifer Connelly, dále pak Mickeyhoa Sumner, Annalise Basso, Sashu Frolova, Alison Wright, Benjamina Haigha, Roberta Urbina, Katie McGuinness, Susan Park, Lenu Hall, Sheilu Vand, Sama Otto, Iddo Goldberga, Jaylin Fletcher, Rowana Blancharda, Stevena Ogga a dokonce Seana Beana, který se připojí spíš až v druhé sérii. Ano, už teď víme, že jsou budou dvě série, každá po deseti dílech. První začne 17. května a druhá by se měla objevit příští rok.

Zdroj informací a obrázků: DenOfGeek.com, IMDb.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge