Seriál Zámek a klíč bude mít i druhou sérii

Knihy Novinky Seriály

Netflix opět bilancovalo a rozhodovalo se, které seriály dostanou zelenou pro další sezónu a které vypustí. Zámek a klíč byl mezi těmi šťastnými.

Seriál natočený na základě šestidílného komiksu měl zjevně úspěch. Proto se můžeme těšit na pokračování, které se bude i nadále točit okolo tajemné usedlosti Klíčov v Nové Anglii plné dveří, co změní každého, kdo do nich vstoupí, a rodiny Zámkových, které je předurčeno stát se strážci tajuplných zázračných klíčů. Stejné štěstí ale nemělo jiné zpracování komiksové předlohy s Ianem Somerhalderem v hlavní roli, V Wars.

Adaptace Zámku a klíče byla na stole už v roce 2011, tehdy za ním stál Fox a roli Tylera si měl střihnout idol mladých dívek Jesse McCartney. Na seriál však nakonec nedošlo, později se na projekt vrhlo Hulu. Na tvorbě se tehdy podíleli herci a producenti s opravdu hororovými zkušenostmi, ale vedení stanice se jim přesvědčit nepodařilo. Celý projekt proto nabízeli například Netflixu či Amazonu. A vypadá to, že Netflixu se vyplatí vrhnout se i na druhou sezónu, tak uvidíme, jak úspěšní budou i s tou.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, IMDb.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge